PlayStation Baskılara Dayanamadı: Helldivers 2 PSN Hesap Zorunluluğu Kaldırıldı!

PlayStation'ın Helldivers 2 oyunu ile ilgili aldığı karar sonucunda oyuncular ortalığı adeta birbirine kattı. Şirket, nihayet geri adım attı. İşte detaylar!

PlayStation birkaç gün önce Helldivers 2 hayranlarını öfkelendiren bir açıklama yapmıştı. Eğer, oyunu oynamaya devam etmek isterlerse PSN hesabı kullanmaya zorunlu olacaklarının açıklanmasından sonra birçok oyuncu para iadesi talebi oluşturmaya başladı.

Alınan karar ile birlikte oyuncular 4 Haziran'dan sonra PlayStation Network hesapları ve Steam hesaplarını bağlama zorunluluğuna tabii tutulacaktı. Güncelleme ise bugün yayınlanacaktı. Ancak PlayStation, X'te bu sabah bir paylaşım yaptı ve bu uygulamayı geri çektiğini açıkladı.

PlayStation PSN Hesap Zorunluluğunu Kaldırdı

Kararın açıklanmasından sonra oyuncular arasında büyük bir öfke büyümeye başladı. Steam hesabı olan kullanıcıların oyunu oynamaları için PlayStation Network hesabı açıp bu iki hesabı birbirine bağlama zorunluluğuna tabi olacaktı.

Ancak gelen tepkiler ve birçok oyuncunun para iade talebi oluşturması şirketin geri adım atmasını sağladı. Bu sabah X hesabından paylaşılan bir gönderide, güncellemenin kaldırıldığını ve oyuncuların hesaplarını bağlamalarına gerek kalmadığını açıkladı.

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Helldivers 2 sistem gereksinimleri, Arrowhead Game Studios AB tarafından geliştirilen aksiyon TPS oyununu PC üzerinden oynamak isteyen kişiler için büyük bir öneme sahiptir çünkü bilgisayardaki donanım, oyunun gereksinimleri karşılamazsa kasma ve donma problemleri ortaya çıkar.

Bu yılın en popüler oyunları arasında yer alan ve 3 aydan kısa bir süre içerisinde milyona yakın sattığı tahmin edilen oyun için alınan bu karar, Helldivers 2 hayranlarını ve oyunu oynamaya devam etmek isteyenleri sevindirdi.