Harry Potter: Quidditch Champions'ın Hatalı Fiyatı Düzeltildi!

 Harry Potter Quidditch Champions'ın Xbox mağazasındaki hatalı fiyatı düzeltildi!

Geçen yıl çıkış yapan Hogwarts Legacy ile Harry Potter evreni yeniden canlandı. Avalanche Software tarafından geliştirilen yapım kısa sürede önemli satış rakamlarına ulaşırken, tutkulu hayranların oyunla ilgili belki de tek eleştirisi Quidditch'e ev sahipliği yapmamasıydı.

Ancak hayranlar için bu durum artık değişti. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Summer Game Fest sunumunda tanıtılan Harry Potter Quidditch Champions 3 Eylül itibariyle yani bugün satışa çıkarıldı. Ancak, bugün öğlen saatlerinde oyunun Xbox mağazasında bir fiyatlandırma hatası yapıldı. Son olarak bu yanlışın düzeltildiği ortaya çıktı.

Harry Potter: Quidditch Champions'ın Xbox Mağazasındaki 85 TL'lik Hatalı Fiyatı Düzeltildi

Harry Potter: Quidditch Champions, bugün tüm platformlarda çıkışını çıktı. Ancak, birçok hayran oyunun Xbox mağazasında hatalı bir fiyatlandırmanın söz konusu olduğunu ve Epic Games Store gibi mecralarda 1.050 TL'den satılan oyunun fiyatının 85 TL olduğunu fark etti. 

Standart sürümde yapılan bu fiyatlandırma hatası birkaç saat sonra düzeltildi. Şu an için oyunun Xbox sayfasına bir göz attığımızda diğer platformlardaki gibi 1,050 TL'den satıldığını görüyoruz.

Peki siz Harry Potter: Quidditch Champions'ı oynamayı düşünüyor musunuz? Oyun hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.