Rockstar'ın Bazı Oyunları GTA+ Abonelerine Ücretsiz Oldu!

Bazı GTA oyunları, GTA+ aboneleri için ücretsiz olarak oynanabilir hâle geldi. Peki, GTA Plus abonelerine hangi GTA oyunları ücretsiz oldu? İşte detaylar!

Rockstar Games tarafından sunulan bazı GTA oyunları, GTA+ abonelerine ücretsiz olarak sunuldu. Aylık belirli bir ücret karşılığında GTA+'a abone olan oyuncular, ücretsiz olarak sunulan oyunlar sayesinde eğlenceli vakit geçirebilecek.

GTA+ Abonelerine Hangi Oyunlar Ücretsiz Oldu?

GTA+ abonelerine Grand Theft Auto: Liberty City Stories ve Grand Theft Auto: Chinatown Wars isimli oyunlar ücretsiz hâle geldi. Rockstar Games'in ücretli aboneliğine sahip olan oyuncular, söz konusu oyunları Android ya da iOS cihazına ücretsiz olarak indirip oynayabilir.

Oyunlara erişilebilmesi için tek yapılması gereken aboneliğin alındığı Social Club hesap ile oturum açmak. Söz konusu aboneliğe sahip olmayan oyuncular için ise 30 dakikalık ücretsiz deneme sürümü mevcut.

Ücretli abonelik hizmeti şu anda PS Store ve Xbox Store'da aylık 72 TL fiyat etiketine sahip. Rockstar Games tarafından hazırlanan GTA+ web sayfası üzerinden ücretsiz olarak sunulan oyunlara göz atabilirsiniz.

Oyunculara oyun içi araç ve kıyafet gibi çeşitli avantajlar sunan GTA+ isimli abonelik hizmeti, daha önce Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ı ücretsiz olarak sunmuştu.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ilk olarak 2021 yılında piyasaya sürülmüştü ve yaşanan sorunlar nedeniyle olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı.

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?
OYUN

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 ne zaman çıkacak? Bu soru, dünyanın en popüler açık dünya serisinin yeni oyununu merakla bekleyen oyuncular tarafından sorulan soruların başında geliyor.

GTA Plus abonelerine sunulan ücretsiz oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.