GTA 6'dan Yeni Afiş ve Ekran Görüntüsü Paylaşılacağı Açıklandı: Peki Ne Zaman?

GTA hayranlarının çıkmasını büyük bir heyecanla beklediği GTA 6'ya dair daha fazla bilginin paylaşılacağı iddia edildi. Doğru olabilir mi? İşte detaylar!

GTA 6 hayranlarının sürekli olarak oyunun çıkış tarihinde bir ertelenme haberini alması ve ortalıkta sürekli çeşitli iddiaların dolanması, beklentilerini hüzünle sonuçlandırabiliyor.

Rockstar Games'in çok yakında Grand Theft Auto 6 için yeni haberler ve işaretler paylaşacağına dair yeni iddialar gelmeye başladı. Hatta bahsi geçen yeni haberlerin oyunun içinden yeni ekran görüntülerini ve yeni bir afişi kapsadığı da söyleniyor.

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?
OYUN

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı, dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oldukça uzun bir süredir merak ediliyordu.

Rockstar Games'in İddiaları Destekler Şekilde Hareket Ediyor

Bundan tam 5 ay önce sızdırılması sonrasında hızlıca fragmanı paylaşılan GTA 6, bu tanıtım videosuyla adeta YouTube rekoru kırmasını sağladı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen ve binlerce hayran tarafından paylaşılan fragman, gerçekçi grafikleri ile fazlasıyla konuşulmuştu.

Bir takım ekran görüntülerinin ve afişinin de son derece beğenildiği oyunla ilgili Rockstar Games'in yeni paylaşımlar yapacağına dair iddialar gelmeye başladı. Bu iddiaları güçlendiren şey ise Rockstar Games'in API güncellemesi ve sosyal medya hesaplarında geniş çaplı bir temizlik yapmasından kaynaklanıyor.

Öte yandan Take-Two'nun 16 Mayıs'ta kazanç açıklaması yaparken GTA 6'ya dair de birkaç yeni bilgi, ekran görüntüsü ve kapak resminin gösterilmesi bekleniyor. Oyunun her ne kadar 2025'te çıkacağı kesinleşmiş olsa da, oyuna dair daha fazla detayın ortaya çıkma ihtimali bile hayranları heyecanlandırmaya yetiyor.

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kasma ve donma problemleriyle karşı karşıya kalınmadan oynanabilmesi için en az hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulduğunu gösterir.

GTA 6'nın Rekor Kıran Fragmanı