GTA 6'nın Haritası Ortaya Çıktı: Adalarda Tatile Hazır Olun!

Bugün ortaya çıkan yeni raporlar GTA 6'nın haritasıyla ilgili sevindirecek gelişmeleri gözler önüne seriyor!

Rockstar Games'in geçtiğimiz yıl merakla beklenen GTA 6'nın ilk fragmanını yayınlamasıyla oyun dünyasında dengeler tamamen değişti. Tabiri caizse pazardaki diğer oyunlar bir anda unutuldu ve hayranlar serinin yeni oyunuyla ilgili teorilerini ortaya atmaya başladı. Tabii, bu teorilerin büyük bir kısmı oyunun haritasıyla ilgiliydi. 

GTA 6'nın Haritası Sızdırıldı, Ada Sürprizi Adeta Gündem Oldu

GTA 6'nın haritasıyla ilgili bugüne dek sayısız sızıntı ortaya çıktı. Bu sayede hayranların oyunun haritasının nasıl olacağına dair az da olsa bilgisi var. Ancak bugün gelen yeni bir rapor tam anlamıyla ezberleri bozuyor ve Rockstar'ın tahmin edilenden bile daha kapsamlı düşündüğünü gözler önüne seriyor. 

Eğer raporlar gerçeği yansıtıyorsa, GTA 6'nın haritasında üç adet ada bulunacak. Bu adaların Küba, Bahamalar ve henüz ismi bilinmeyen üçüncü bir adayı referans alacağı söyleniyor. Ana haritayla bağlantılı olmayacak bu adaların herhangi bir görev aracılığıyla ziyaret edilip edilmeyeceğiyse şimdilik bilinmiyor. Son olarak oyunun 2025'in sonlarına doğru çıkması bekleniyor.

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?
OYUN

Beklenen GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 ne zaman çıkacak? Bu soru, dünyanın en popüler açık dünya serisinin yeni oyununu merakla bekleyen oyuncular tarafından sorulan soruların başında geliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!