Heyecanla Bekleniyor: GTA 6 Daha Çıkmadan Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor!

Son gelen raporlar, GTA 6'nın ilk fragmanının 200 milyon izlenmeyi aştığını ortaya koyuyor!

GTA 6 Fragmanı Yayınlandı: Çıkış Tarihi de Belli Oldu!

Rockstar Games, 5 Aralık 2023'te yayınladığı GTA 6 fragmanıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hatta stüdyo, o dönem bir kişinin fragmanı sızdırmasının ardından kritik bir karar alarak yaklaşan oyunun ilk videosunu erkene çekti. Ancak, görünüşe göre tüm bu olaylar yaklaşan oyun üzerinde olumsuz bir etki yaratmıyor.

GTA 6 Fragmanı 200 Milyon İzlenmeyi Aştı

 

Rockstar Games, GTA 6'nın ilk fragmanını olaylı bir şekilde yayınladığında oyun dünyası bir anda tüm odağını yaklaşan GTA oyuna çevirdi. Hatta fragman, ilk gününde 100 milyon görüntülenme ve 10 milyon beğeni almayı bile başardı. Son gelen raporlar, fragmanın yayınlanmasının üzerinden yedi ay geçmesinin ardından 200 milyon izlenmeyi aştığını gösteriyor.

Grafiklerden hikâyeye, atmosferden haritaya kadar pek çok detayın yer verildiği fragmanda bir diğer önemli husus da oyunun çıkış tarihi. Fragmanın sonunda GTA 6'nın 2025 yılında piyasaya sürüleceği bilgisi yer alıyor.

Fragmanda oyunun hangi platformlara çıkacağı bilgisine yer verilmiyor ancak oyunun ilk aşamada PS5 ve Xbox'a geleceği biliniyor. PC'lere ne zaman geleceği konusunda ise herhangi bir bilgi yer almıyor.

GTA 6 Hayranları Oyunu Oynayabilmek İçin Sigarayı Bırakmaya Başladılar!
OYUN

GTA 6 Hayranları Oyunu Oynayabilmek İçin Sigarayı Bırakmaya Başladılar!

Rockstar Games'in yakında ilk fragmanını yayınlayacağı GTA 6 için hayranlar sigarayı bırakmaya başladı. İşte detaylar!

Peki siz GTA 6 fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.