GTA 6'nın Çıkış Tarihi IMDb'de Ortaya Çıktı: Hemen Kaldırıldı!

Bir Reddit kullanıcısı GTA 6'nın çıkış tarihinin ortaya çıktığını iddia etti. Peki Grand Theft Auto VI (GTA 6) ne zaman çıkacak?

Grand Theft Auto VI (GTA 6) için heyecanlı bekleyiş sürürüyor. Bildiğiniz üzere oyunun yayıncısı Take-Two, bir süre önce açıkladığı mali raporda GTA VI'nın çıkış tarihini "Sonbahar 2025" olarak netleştirmişti. Şimdi ise IMDB sayfasındaki bir değişiklik, GTA 6'nın net çıkış tarihini ortaya çıkardı. 

Grand Theft Auto VI (GTA 6), 27 Ekim 2025'te Çıkacak

Tüm dünya GTA 6'nın çıkış tarihini merak ederken, oyuncuların gözü de Rockstar'ın üzerinde. Pek çok kişi şirketin tarihi duyurmasını ya da bir sızıntının ortaya çıkmasını bekliyor. Son olarak yaşanan da tam bu ikincisi oldu. 

IMDb'de dolaşan bir Reddit kullanıcısı GTA VI'nın sayfasında çıkış tarihi olarak IMDb'de 27 Ekim 2025'in yer aldığını gördü. Oyunun sonbaharda çıkacağını biliyorduk. Yani bu tarih kulağa oldukça "mümkün" geliyor. 

Olayın sadece birkaç dakika ardından sayfanın hızlıca değiştirildiğini söyleyen Reddit kullanıcısı, bu sayede gerçek tarihin ortaya çıktığın iddia ediyor. Ancak burada küçük bir dipnot açmak gerekiyor. Her ne kadar 27 Ekim bildiklerimize çok uysa da IMDb güvenilir bir kaynak değil. 

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, uzun süredir çok fazla sayıda oyuncu tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı!

Tıpkı Wikipedia gibi IMDb de herkesin düzenleme yapabildiği bir platform olduğu için bu bilgilere çok güvenmemek gerekiyor. Bu nedenle GTA VI çıkış tarihi bekleyen pek çok kullanıcı sızdırılan tarihe şüpheyle yaklaşıyor. Yine de bir şey kesin ki GTA VI çok yakında oyun tarihine damga vurmak için geliyor.