GIF Uygulaması Gfycat 1 Eylül'de Kapanıyor

Son dönemde internet üzerinden mesajlaşma da sıkça kullanılan GIF uygulaması Gyfcat kapanma kararı aldı. İşte detaylar!

Yavuz Akyol -

Şirketten bugün yapılan açıklamada, birkaç hafta içinde GIF veritabanını kapatmayı ve tüm kullanıcı içeriğini silmeyi planladığını söyledi. Uygulamanın Web sitesinin üst kısmındaki bir bildirimde "Gfycat hizmeti durduruluyor" yazıyor.

Gyfcat Veda Etti

Gfycat'in yakında sona ereceği haberi, son aylarda siteyi kullanmayı deneyen hiç kimse için sürpriz olmayacaktır. Mayıs ayında uygulama sahibi Snap'in Gfycat'in güvenlik sertifikalarının süresinin dolmasına izin vereceğini bildirmişti.

Şirketin, uygulamış olduğu bu politika platformun çoğu internet kullanıcısı için geçici olarak erişilemez hale gelmesi anlamına geliyordu. Yaşanan bu kesinti süresinden önce bile, Gfycat'te kimsenin çalışıp çalışmadığına dair belirsizlik hakimdi.

Şirket yakın zamanda siteyi ziyaret edenlere vermiş olduğu mesajda “Lütfen https://www.gfycat.com adresini ziyaret ederek ve hesabınıza giriş yaparak Gfycat içeriğinizi kaydedin veya silin. 1 Eylül 2023'ten sonra tüm Gfycat içeriği ve verileri gfycat.com'dan silinecektir.” ifadelerini kullandı.

Mobil

En Güvenli Mesaj Uygulamaları Hangileri?

Benzer İçerikler

YORUMLAR