iOS 18'deki Genmoji Özelliği Yakında Android'lere de Geliyor!

iOS 18 ile kullanıcılara sunulacak olan Genmoji özelliği yakında Android telefonlarda da yer alabilir. İşte detaylar!

iOS 18'deki Genmoji Özelliği Yakında Android'lere de Geliyor!

Apple’ın iOS 18'de kullanıcılara sunacağı Genmoji, özel emojiler üretmeye yarıyor ve bu özellik sadece iPhone 15 Pro/Max veya iPhone 16'da kullanılabilecek. Şimdi ise benzer bir şekilde Google da Android 15 için benzer bir özellik üzerinde çalışıyor.

Android Authority’den Mishaal Rahman’ın bulgularına göre Android 15 beta 3'te "Creative Assistant" adlı bir uygulamaya referanslar bulunuyor. Bu özellik, yalnızca Pixel 9 serisi başta olmak üzere şimdilik bazı cihazlarda kullanılabilecek.

Creative Assistant, Emoji Oluşturmaya Yardımcı Olacak

Creative Assistant’ın ekran görüntülerini düzenlemenizi sağlayan Google Markup uygulamasıyla entegre çalışması bekleniyor. Markup uygulamasında, Creative Assistant'ın yardımıyla çıkartmalar ve emojiler oluşturabileceğiniz bir "remix" düğmesi bulunacak.

iOS 18'deki Genmoji Özelliği Yakında Android'lere de Geliyor!

Creative Assistant'ın özellikle Pixel 9’da anında çıkartmalar ve emojiler oluşturmak için Mesajlar uygulaması gibi diğer uygulamalarla da entegre olması bekleniyor.

Pixel 9 benchmark sızıntıları, Pixel 9 Pro XL'nin 16 GB RAM’e sahip olacağını ortaya çıkarmıştı ve bu da Google’ın daha cihaz içi yapay zekâ özellikleri sunabileceği anlamına geliyor.

Creative Assistant’ın Android 15 ile birlikte hangi cihazlarda kullanılabileceği henüz belli değil. Yine de bazı iddialar bu özelliklerin Pixel telefonlara özel olabileceğini belirtiyor.

16 GB RAM ve Dev Ekran: Google Pixel 9 Pro XL Performans Testinde!
MOBİL

16 GB RAM ve Dev Ekran: Google Pixel 9 Pro XL Performans Testinde!

Google Pixel 9 Pro XL modeli Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. İşte Google Pixel 9 Pro XL Geekbench skoru!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.