Gaming İstanbul 2024: Oyun Dünyasının Kalbi Yeniden İstanbul’da Atacak!

Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Gaming Istanbul (GiST) için geri sayım başladı. İşte detaylar!

Dünyanın en büyük oyun ve e-spor etkinliğinden biri olan Gaming İstanbul (GiST) için geri sayım başladı. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan etkinlik 13-15 Eylül tarihleri arasında Yenikapı’daki Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde oyunseverleri ağırlayacak. 

Yeni Oyunlar ve Çok Daha Fazlası 13-15 Eylül Tarihleri Arasında Gaming İstanbul'da!

13-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte her yıl olduğu gibi bu sene de oyun turnuvaları, cosplay sahne şovu, e-spor etkinlikleri, retro oyun alanı, çocuk oyunları alanı, oyun firmalarının stantları, yeni oyun lansmanları ve daha birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Aralarında Riot Games'in de bulunduğu pek çok marka burada aktif şekilde oyuncuları ağırlayacak ve Indie oyun geliştiricileri projelerini gösterme şansı yakalayacak. Ayrıca Ubisoft gibi dev oyun şirketlerinde çalışmış isimler deneyimlerini aktaracak ve oyun geliştiricilere yol gösterecek. 

Yenikapı'da bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Gaming İstanbul, 13 Eylül ve 15 Eylül günleri saat 10.00'da başlayıp 20.00'da bitecek. Etkinliğin son günü olan 15 Eylül, pazar günü yine 10.00'da başlayacak olan Gaming İstanbul 18.00'a kadar oyunseverlerin ziyaretine açık olacak.

Android İçin En İyi Strateji Oyunları
MOBİL

Android İçin En İyi Strateji Oyunları

Bu yazıda Android cihazlarda oynanabilecek en iyi strateji oyunları listesi hazırladık. Hazırladığımız listede birbirinden başarılı mobil oyunlar yer alıyor.

Gaming İstanbul ile ilgili tüm bilgilere ve etkinliğin biletlerine gamingistanbul resmi sitesi ve Biletino üzerinden ulaşabilirsiniz.