Farming Simulator 25'in Hatalı Fiyatları Düzeltildi!

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Farming Simulator 25'in hatalı fiyatları düzeltildi. İşte yeni fiyatlar!

Giants Software, heyecanla beklenen Farming Simulator 25'i duyurdu ve oyuncuları sanal tarlalarla buluşturmaya hazır. Rakipsiz sayılabilecek bu çiftçilik simülasyonu serisinin en yeni üyesi, bu yıl PC ve konsol platformlarında tarımseverlerle buluşacak. Peki oyuncuları hangi yenilikler bekliyor? İşte ayrıntılar…

Aşırı Gerçekçi Çiftlik Oyunu: Farming Simulator 25 Sistem Gereksinimleri
OYUN

Aşırı Gerçekçi Çiftlik Oyunu: Farming Simulator 25 Sistem Gereksinimleri

Farming Simulator 25 sistem gereksinimleri neler? Gerçekçi çiftlik oyunu Farming Simulator 25 kaç GB yer kaplayacak? İşte merak edilen soruların yanıtı!

Farming Simulator 25'in Hatalı Fiyatları Düzeltildi: Peki Ne Kadar Değişti?

Giants Software'den gelen bu müjdeli haberle, yepyeni bir çiftçilik deneyimi 12 Kasım 2024'te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında oyuncularla buluşacak.

Farming Simulator 25, içerisinde ekip biçebileceğiniz 20’den fazla ekin ve 400’ün üzerinde lisanslı gerçek tarım makinesiyle karşımıza çıkacak.

Ayrıca, yeni teknoloji yükseltmesi, sis, gölgeler, zemin deformasyonu ve daha fazlası gibi temel efektleri gösteren geliştirilmiş grafikler ve fizik özellikleri içerecek. Oyun içerisindeki daha fazla özellik ve ayrıntı yakındaki duyurularla birlikte açıklanacak.

Heyecanla beklenen Farming Simulator 25 şu anda ön siparişe açıldı. Epic Games Store, Xbox mağazası ve PlayStation Store'dan oyunu şimdiden satın alabilirsiniz. Fiyatlar ise aşağıda yer alıyor:

  • Epic Games Store: 700 TL
  • Xbox: Hatalı Fiyat: 162 TL - Gerçek Fiyat: 2.050 TL
  • PlayStation 5: 1.499 TL
  • Microsoft Store: Hatalı Fiyat: 135 TL - Gerçek Fiyat: 1.750 TL

Ek olarak, oyun ilk tanıtıldığında Xbox ve Microsoft Store'da hatalı fiyatlandırmalarla satışa sunuldu. Ancak geliştirici Giants Software, sonrasında bu durumu fark edip hatasını düzeltti. 

Ayrıca, yıllardır olduğu gibi Farming Simulator serisinin yeni oyunu Farming Simulator 25'i de Türkçe dil desteğiyle oyunculara sunuyor. Steam'de görüntülenen bilgilere göre oyun, 26 farklı dilde altyazı desteğiyle gelecek.