Eski Twitter CEO'su Şirkete Dava Açtı

Elon Musk'ın şirketi satın alması sonrasında kovulan eski Twitter CEO'su, şirkete dava açtı. İşte detaylar!

Eski Twitter CEO'su Şirkete Dava Açtı


Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan olaylarından biri Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması olmuştu. Üzerinden aylar geçmesine rağmen tartışmalar hala kesilmedi. Bu sefer de Elon Musk tarafından kovulan eski CEO, şirkete dava açtı.

Twitter, aralarında eski CEO Parag Agrawal'ın da yer aldığı bir grup eski çalışan tarafından açılan davaların masraflarını ödememeleri sebebiyle mahkemeye verildi.

Eski Twitter CEO'su Şirkete Dava Açtı

Parag Agrawal: "Twitter Faturalarımızı Ödemedi"

Parag Agrawal ve diğer üst düzey yöneticiler, şirketten kovulduktan sonra yüklü bir tazminat almıştı. Ancak açılan dava aslen Twitter ile ilgili sanık olarak katıldıkları mahkemelerin masraflarının karşılanması adına açıldı. 

Birçok eski üst düzey yönetici, toplamda 1 milyon dolara kadar varabilen mahkeme masraflarının Twitter tarafından ödenmesi gerektiği konusunda hemfikir. Bu davaların içerisinde Elon Musk'ın Twitter'ı satın almadan önce sahip olduğu %9'luk hisseyi geç açıklaması üzerine açılan soruşturmalar da yer alıyor.

Twitter, şu an eski yöneticileri tarafından gönderilen faturaları ödememekte kararlı. Öte yandan Twitter basın mensuplarının davalar hakkındaki sorularına hala "kaka emojisi" göndermeye devam ediyor.

Elon Musk Twitter'ın Mevcut Değerini Açıkladı: 44 Milyar Doların Yarısı Bile Etmiyor!
SOSYAL MEDYA

Elon Musk Twitter'ın Mevcut Değerini Açıkladı: 44 Milyar Doların Yarısı Bile Etmiyor!

Elon Musk'ın açıkladığı mevcut değere göre Twitter büyük ölçüde değer kaybetmiş durumda. Mevcut değer, Musk'ın şirketi satın aldığı değerin yarısı bile etmiyor.