Dünyanın En Çok Kazanan Genç Futbolcuları Açıklandı: Arda Güler İlk 3'te!

Yapılan bir araştırma ile birlikte dünyanın en çok kazanan genç futbolcuları belli oldu. İşte Arda Güler'in de yer aldığı listenin detayları!

Pek çok futbolcu, sergiledikleri yetenek ve üst düzey performans sayesinde genç yaşlarına rağmen oldukça yüksek ücretler kazanabiliyor. Peki, dünyanın en çok kazanan genç futbolcuları hangileri? Yapılan bir araştırma, merak edilen bu soruya ışık tuttu.

Futbolcuların maaşları ve futbol kulüplerinin finansal durumunu analiz eden Capology, dünya genelinde haftalık maaşı en yüksek 10 genç futbolcuyu sıraladı. Paris Saint-Germain (PSG) forması giyen Warren Zaire-Emery, ilk sırada yer alarak önemli bir başarının altına imza attı.

18 yaşındaki genç futbolcu haftalık 161 bin 538 euro ücret alıyor. İkinci sırada ise Manchester United takımında oynayan Leny Yoro bulunuyor. 2005'li Yoro, haftalık 136 bin 892 euro kazanıyor.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, en fazla kazanan futbolcular listesinde ilk üçte yer almayı başardı. Listenin üçüncü sırasında bulunan Arda Güler, haftalık 100 bin euro kazanıyor. Listenin tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Çok Kazanan Genç Futbolcular Listesi

  1. Warren Zaire-Emery: 161 bin 538 euro (PSG)
  2. Leny Yoro: 136 bin 892 euro (Manchester United)
  3. Arda Güler: 100 bin euro (Real Madrid)
  4. Mathys Tel: 96 bin 154 euro (Bayern Münih)
  5. Archie Gray: 89 bin 277 euro (Tottenham Hotspur)
  6. Endrick: 80 bin euro (Real Madrid)
  7. Pau Cubarsi: 76 bin 923 euro (Barcelona)
  8. Vitor Roque: 67 bin 308 euro (Barcelona ancak Real Betis'te kiralık)
  9. Marc Guiu: 59 bin 518 euro (Chelsea)
  10. Youssoufa Moukoko: 57 bin 692 euro (Borussia Dormund ancak Nice'ta kiralık)

GİB Açıkladı: Hangi Oyuncaklardan ÖTV Alınacak?
Yaşam

GİB Açıkladı: Hangi Oyuncaklardan ÖTV Alınacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı, oyuncaklardan ÖTV alınacağı iddiasını "Her oyuncaktan vergi alınmayacak" diyerek yalanladı.

Dünyanın en çok kazanan 10 genç futbolcusu hakkında ne düşünüyorsunuz? En sevdiğiniz genç futbolcusu hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın