Elon Musk'tan Netflix Filmindeki Tesla Sahnesi İçin İlginç Yorum!

Elon Musk'ın Dünyayı Ardında Bırak filmindeki Tesla sahnesi için yaptığı yorum sosyal medyada alay konusu oldu. İşte yapılan yoruma dair detaylar!

Yaptığı açıklamalar nedeniyle sık sık sosyal medyada gündem olan Elon Musk, Netflix'in popüler filmi Dünyayı Ardında Bırak'ta (Leave the World Behind) yer alan Tesla sahnesi için şaşırtan bir yorum yaptı. Musk'ın yaptığı yorum, alay konusu oldu.

Rumaan Alam'ın aynı adlı romanından uyarlanan Leave the World Behind kısa sürede Netflix'in en çok izlenen filmleri listesine dahil olarak büyük bir popülerliğe ulaştı. Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail'in filminde Tesla marka elektrikli otomobillerin yer aldığı bir sahne bulunuyor.

Söz konusu sahnede evli çift, sürücüsüz Tesla otomobiller tarafından kovalanıyor. Bir süre sonra ise araçlar birbirlerine çarparak zincirleme kazaya yol açıyor. Bu sahnenin bir kısmına aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Elon Musk, Popüler Filmdeki Tesla Sahnesi İçin Ne Dedi?

Netflix'in sosyal medya hesabı üzerinden Dünyayı Ardında Bırak'taki Tesla sahnesinin videosu paylaşıldı. Independent'taki habere göre bu videoya yanıt veren Elon Musk, "Dünya tamamen Mad Max'e dönüşse ve benzin kalmasa bile Teslalar güneş panellerinden şarj olabilir" ifadelerini kullandı.

Musk tarafından yapılan yorum üzerine bir izleyici "bu adam filmi izlememiş" ifadelerini kullanırken bir diğer izleyici ise "Elon filmi tekrar izlemeli" sözlerine yer verdi. Senarist-yönetmen Esmail, Musk'ın yorumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Filmim Leave the World Behind halen Netflix'te yayında."

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!
İNTERNET

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!

Netflix hem Türkiye hem de dünyada geçtiğimiz haftanın en çok izlenen ve popüler olan dizileri açıkladı. İşte paylaşılan listede yer alan yapımlar!

Leave the World Behind filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başarılı bir film mi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.