Elon Musk, X'e Verdiği Reklamları İptal Eden Firmalara Küfretti!

X'e geçtiğimiz günlerde reklam vermeyi kesen firmalara yönelik gelen bir soruda Elon Musk reklamverenlere yönelik beklenmedik sözler sarfetti. İşte detaylar!

Elon Musk, X'e Verdiği Reklamları İptal Eden Firmalara Küfretti!

Geçtiğimiz hafta Elon Musk'ın X hesabı üzerinden antisemitik teorileri destekleyen açıklamaları sonrası birçok büyük marka X'e reklam vermeyi durdurmuş, şirketin gelirlerine büyük darbe vurmuştu.

Ardından çok geçmeden konuya dair açıklama yapan X CEO'su Linda Yaccarino, firmaların mevcut atmosferden ötürü kalıcı değil geçici olarak reklamlarını durdurduğunu belirterek yatırımcıları sakinleştirmeyi amaçlamıştı.

Reklamları aniden durduran firmalara yönelik haklarını yasal yollarla aramaya kalkan Elon Musk ve Linda Yaccarino, bu süreçlerini hâlâ sürdürürken Elon Musk geçtiğimiz gün bir etkinlikte konuya dair açıklamalarda bulundu.

Elon Musk: "Gidip Kendilerini Becersinler!"

The New York Times'ın düzenlediği etkinlikte konuşma gerçekleştiren Elon Musk, yaşanan olaylarla ilgili gelen soruya reklamverenlere saldırgan bir tavır sergileyerek yanıt verdi.

"Bir şirket bana reklamla şantaj yapmaya mı çalışacak? Bana parayla şantaj mı yapacak? Gidip kendilerini becersinler!

Bu reklam boykotunun yapacağı şey bahsi geçen şirketleri öldürmek olacak. Tüm dünya bu reklamcıların şirketleri öldürdüğünü bilecek ve biz de bunu ayrıntılı bir şekilde belgeleyeceğiz."

Açıklamalarla birlikte görünen o ki X ile reklamverenler arasındaki husumet ilerleyen günlerde de katlanarak artacak.

X'i Kötü Günler Bekliyor: Reklam Gelirleri Dibi Gördü!
SOSYAL MEDYA

X'i Kötü Günler Bekliyor: Reklam Gelirleri Dibi Gördü!

Elon Musk'ın antisemitik bir komplo teorisini kabul etmesinin ardından şirketler birer birer reklamlarını askıya almaya başladı. İşte detaylar!

Peki siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.