Elon Musk iPhone Kullanımını Yasaklayacak: Peki Neden?

Elon Musk, WWDC'de duyurulan ChatGPT entegrasyonunun gelmesi halinde kendi şirketlerinde Apple cihazlarını yasaklayacak!

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen WWDC 2024 konferansı çok sayıda heyecan verici duyuruya ev sahipliği yaptı. iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, tvOS 18, watchOS 11 ve visionOS 2 sürümlerinin tanıtıldığı etkinlikte dikkat çeken bir diğer detay ise Apple ile OpenAI arasındaki iş birliğiydi. 

İki firma arasındaki ortaklık kapsamında ChatGPT'nin bu yılın sonlarına doğru iPhone, iPad ve Mac cihazlarına gelmesi planlanıyor. Ancak görünüşe göre bu gelişme Tesla, SpaceX ve X (Twitter) gibi şirketler sayesinde yakından tanıdığımız Elon Musk'ı küplere bindirmiş.

Elon Musk, ChatGPT'nin Gelmesi Halinde Şirketlerinde Apple Cihazlarını Yasaklayacak

Elon Musk, WWDC 2024'te duyurulan OpenAI iş birliğinin ardından X platformundan Apple'ı sert sözlerle eleştiren gönderiler paylaştı. İş insanına göre bu anlaşma tamamen mantık dışı ve Apple'ın kullanıcı verilerini başka bir yapay zeka firmasına teslim etmesi son derece yanlış. 

Elon Musk, Apple'ın neden kendi yapay zekasını geliştirmediğine anlam veremediğini ifade ederken, WWDC 2024 konferansında duyurulan ChatGPT entegrasyonunun gelmesi durumunda kendi şirketlerinde Apple ürünlerinin kullanımını yasaklayacağını dile getirdi. İş insanına göre bu durum kabul edilemez bir güvenlik ihlali. 

Uzun Pil Ömrü, Şık Tasarım, Uygun Fiyat: Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a Meydan Okuyor! (inceleme)
TEKNOLOJİ

Uzun Pil Ömrü, Şık Tasarım, Uygun Fiyat: Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a Meydan Okuyor! (inceleme)

Huawei uygun fiyatlı yeni akıllı saati Watch Fit 3'ü tanıttı. Biz de bu saati sizler Huawei Watch Fit 3 incelemesiyle özelliklerine göz attık.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Elon Musk'ın iddiaları sizce gerçeği yansıtıyor mu? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!