Elden Ring'in DLC'si Shadow of the Erdtree'nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Elden Ring için gelecek yeni bir DLC genişlemesi olan Shadow of the Erdtree'nin çıkış tarihi sızdırıldı. İşte DLC'nin çıkış tarihi ve daha fazlası!

Elden Ring'in beklenen ilk DLC paketi Shadow of the Erdtree, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Geliştirme aşamasında olduğu söylenen paketin çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi verilmemişti.

Yeni gelen habere göre oyuncuların merakla beklediği Elden Ring'in yeni DLC'si Shadow of the Erdtree'nin çıkış tarihine çok az kaldı. Konuyla ilgili internet üzerinden bir paylaşım yapıldı. İşte haberimizin devamı...

5 Şubat 2024'te Çıkabilir!

Henüz resmî bir açıklama olmasa da oyunla ilgilenen yakın bir takipçinin paylaşımıyla DLC paketinin çıkış tarihine değinildi. Doğrulanmamış kaynaklardan gelen bilgiye göre Elden Ring Shadow Of The Erdtree DLC'si 5 Şubat 2024'te çıkış yapabilir.

Oyun geliştiricisi FromSoftware bu konuda bir açıklama yapana kadar yalnızca bir tahmin olan bu haberin bir ayrıntısı daha var; oyunun genişleme paketinin 7 Aralık'ta Los Angeles'taki Microsoft Theatre'da gerçekleşecek olan The Game Awards 2023'te gösterileceği düşünülüyor.

20 milyondan fazla kopya satmayı başarmış olan oyun için paylaşılan bu tahmini tarihler, oyun dünyasını bir anda hareketlendirdi. Oyuncuların Elden Ring'in yeni DLC'sinden beklentilerinin yüksek olduğunu söylemekte de fayda var.

Fırsatı Kaçırmayın: ELDEN RING, Steam'de İndirime Girdi!
OYUN

Fırsatı Kaçırmayın: ELDEN RING, Steam'de İndirime Girdi!

Geçtiğimiz yıl Yılın Oyunu Ödülü'nü kazanan ELDEN RING, Steam'de uzun bir aradan sonra indirime girdi. İşte detaylar!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle aşağıdaki bölümden paylaşabilirsiniz.