EA FC 25 Tanıtıldı: Fragmanı İçin Tarih Verildi!

EA Sports, geçtiğimiz dakikalarda yaptığı paylaşımla EA FC 25'i resmen duyurdu!

Electronic Arts, FIFA ile 30 yıllık iş birliğini maddi konularda anlaşamadıkları için sonlandırdı. Ortaklığın bitmesiyle FIFA ismini kullanmayı bırakan stüdyo, sevilen futbol serisini EA Sports FC 24 adıyla devam ettirdi. Son raporlar, devam oyunu EA FC 25 hakkında kritik ayrıntıları ortaya koyuyor.

EA FC 25 Resmen Tanıtıldı: İlk Fragmanı İçin Tarih Verildi

EA Sports, geçtiğimiz dakikalarda yaptığı paylaşımla EA FC 25'i resmen duyurdu. Stüdyo, oyunun ilk fragmanının 17 Temmuz'da yayınlanacağını söylerken, Buffon, Bellingham, Beckham ve Conca gibi yıldızların yer aldığı Ultimate Edition sürümünün kapağını da gözler önüne serdi.

Şirket, oyunun ne zaman çıkış yapacağını ve fiyatının ne kadar olacağını şimdilik söylemedi. Ancak önceki kaynaklara göre 27 Eylül'de piyasaya sürülecek. Ön siparişlerin ise ilk fragmanın yayınlanacağı 17 Temmuz'dan itibaren başlayacağı ifade ediliyor. 

Oyun, Standard ve Ultimate Edition olmak üzere iki farklı sürümle çıkacak. Bunlara ek olarak Ultimate Edition'ı ön sipariş verenlere 7 gün öncesinden erken erişim imkanı sunulacak.

İddialara göre oyunun standart sürümü $69,99, Ultimate versiyonu ise $99,99'dan satılacak. Bununla birlikte, serinin önceki yapımlarındaki gibi EA Play üyeleri futbol oyununu 10 saat boyunca ücretsiz deneyebilecekler. 

EA SPORTS FC 24 Açılmıyor, Çözümü Nedir?
OYUN

EA SPORTS FC 24 Açılmıyor, Çözümü Nedir?

EA SPORTS FC 24 açılmıyor mu? Bu rehberde popüler futbol oyununun açılmamasına neden olan problem nasıl düzeltilir? İşte yapılması gerekenler!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!