Discord’dan Devrim Gibi Karar: Kullanıcıları Sevindirecek Haber Geldi!

Discord, yapılacak değişikliklerle beraber artık çok daha güvenli ve kullanışlı bir platform oluyor. İşte o yenilikler ve tüm detayları!

Buse Erdoğan -

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Discord, platformunu birkaç yenilik getirmeye hazırlanıyor. Discord, yeni ve geliştirilmiş "uyarı sistemi" ile "genç güvenliği" özelliklerini tanıtarak kullanıcı deneyimini daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

Discord'un yeni uyarı sistemi, kullanıcılarına daha fazla şeffaflık ve öğrenme fırsatı sunuyor. Artık kuralları ihlal edenler kalıcı yasaklar yerine geçici yasaklar alacaklar ve bu süreç boyunca neden yasaklandıkları hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaklar.

Genç kullanıcıların güvenliği ise Discord'un önceliklerinden biri haline geldi. Varsayılan olarak etkinleştirilen proaktif filtreler ve hassas içerik bulanıklığı, gençleri kötü içeriklerden koruma amacı taşıyor. Böylece aileler ve gençler için daha güvenli bir çevre oluşturulmuş oluyor.

Mobil Kullanıcıları Heyecanlandıran Özellik!

Discord, mobil uygulamalara özel karanlık tema olan Midnight'ı kullanıcılara sunuyor. Bu tema estetik açıdan güzel olmasının yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan bir özellik.

Discord ayrıca profil efektleri ve avatar dekorasyonları için kullanıcılarına uygulama içi bir mağaza sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, profillerini daha kişiselleştirilmiş hale getirebilecekler.

Son olarak, Discord'un genişlemeye devam ettiği bir diğer alan da uygulamalar ve geliştiriciler. Premium uygulama abonelikleri artık İngiltere ve Avrupa'da da kullanılabilir hale geliyor, böylece daha fazla insan bu avantajlardan yararlanabilecek.

Discord, bu güncellemelerle kullanıcılarını daha iyi bir deneyim sunmayı ve gençlerin güvende olmalarını sağlamayı hedefliyor.

İnternet

Discord'da Aynı Anda 2 Hesap Açılır mı?

Siz Discord'un bu yenilikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR