Dilan Polat Instagram'a Geri Döndü: Takipçi Sayısı Fırladı!

 Dilan Polat eşi Engin Polat'ın tahliye edilmesiyle sosyal medyaya geri döndü. Polat'ın takipçi sayısıysa bu gelişmeyle büyük artış gösterdi!

Ağustos ayında tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın da tahliye edilmesiyle sosyal medyaya geri döndü. Instagram'da birbiri ardına hikayeler paylaşan Polat'ın takipçi sayısıysa bu gelişmeler sonrası ciddi oranda artış gösterdi.

Dilan Polat'ın Instagram Takipçi Sayısında Büyük Artış

Dilan Polat 19 Ağustos'ta tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Ancak, beklenenin aksine sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşım yapmadı. Hatta o dönem bu duruma eşi Engin Polat'ın kendisine yapmış olduğu uyarının sebep olduğu iddiaları bir hayli gündemi meşgul etti.

Ancak bu durum an itibariyle değişmiş gibi görünüyor. Zira Dilan Polat bugün eşi Engin Polat'ın tahliye edilmesiyle sosyal medyaya geri döndü ve Instagram'da birbiri ardına paylaşımlar yapmaya başladı. Hikayelerinde sevincini paylaşan Polat'ın takipçi sayısıysa sadece bir saatte 100 bin seviyelerinde arttı. 

Social Blade verilerine göz attığımızda ise Polat'ın bugün kazandığı toplam takipçi sayısı 185 bin 377 olarak görünüyor. Aynı zamanda toplam takipçi sayısının 6 milyon 829 bin olduğunu belirtelim.

Geçmişten Bugüne Dilan Polat ve Engin Polat'ın Hikayesi
Yaşam

Geçmişten Bugüne Dilan Polat ve Engin Polat'ın Hikayesi

Sosyal medyada gündemden düşmeyen o çift: Dilan & Engin Polat. Haftalardır dikkatlerin üzerinde olduğu çiftin merak edilen hayat hikayesine dair tüm detaylar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!