MrBeast'i Geçebilecek mi? Cristiano Ronaldo'nun YouTube Kanalı Büyümeye Devam Ediyor!

Cristiano Ronaldo'nun geçen günlerde açtığı YouTube kanalı rekordan rekora koşuyor! Ünlü futbolcunun abone sayısı kaç?

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, YouTube kanalı açtığını resmen duyurdu. Instagram'da 636 milyon ve X'te 112 milyon takipçisiyle adından söz ettiren Portekizli golcünün YouTube kanalı da rekordan rekora koşuyor!

Cristiano Ronaldo'nun YouTube Kanalı 52,9 Milyon Aboneye Ulaştı

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla YouTube kanalı açtığını duyurdu. Yıldız futbolcunun ''UR · Cristiano'' isimli kanalı kısa süre içinde 1 milyon barajını aşmayı başardı. Hatta tecrübeli golcünün anlık abone sayısı 52,9 milyon seviyelerinde. Bu sayının zaman geçtikçe katlanarak artması bekleniyor. 

Ronaldo, YouTube macerasına hızlı bir giriş yaptı. Kanalını açar açmaz anında 16 video ve 8 Shorts yükleyen yıldız futbolcu, ilk videolarında daha çok kendisi ve ailesi hakkında bilgiler vermeyi tercih etti. Tabii, sadece bunlarla sınırlı değil. Birçok eğlenceli içerik de kanalda mevcut.

Kısa süre önce abone sayısında son dönemin popüler içerik üreticilerinden IShowSpeed'i geride bırakan Cristiano Ronaldo, bu şekilde devam ederse ilerleyen dönemlerde 312 milyon abonesi olan MrBeast gibi dev kanallara ciddi bir rakip olabilir.

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü
NASIL YAPILIR

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü

Dünyada en çok kullanılan video izleme platformu YouTube'dan MP3 dönüştürme işlemi nasıl yapılır? YouTube MP3 dönüştürücü hizmetlerini sıraladık.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...