ChatInsight, Yapay Zekanın Gücünü Gösteren Sohbet Botu Sunuyor

OpenAI desteğine sahip yeni sohbet botu ChatInsight piyasaya sürüldü. Peki, yapay zekanın gücünden yararlanan hizmet neler sunuyor? İşte detaylar!

Anıl Özünaldım -

Singapur merkezli SandStudio, OpenAI destekli yeni bir sohbet botu olan ChatInsight'ı piyasaya sürdü. ChatInsight, kurumsal veri setine sahip özel yapay zekâ sohbet botlarının oluşturulmasına olanak tanıyan bir asistanı olarak rol üstlenerek işletmelerin işini önemli ölçüde hafifletiyor.

ChatInsight, Yapay Zekanın Gücünden Yararlanıyor

ChatInsight, gelişmiş yapay zekâ bilgi işleme yeteneği sayesinde geleneksel sohbet botlarının ötesine geçiyor. ChatInsight, bir şirketin bilgi birikiminden hareketle belirli veri setine dayalı doğru ve güvenilir yanıtlar sunuyor.

Metin istemlerine hızlı ve kesin yanıtlar sağlayarak genel destek kalitesini arttıran ChatInsight'ın temel özellikleri ve avantajları şu şekilde:

Her İş İçin İdeal Bir Çözüm Sağlıyor

Şirketler, ChatInsight sayesinde İK, BT, destek, satış ve pazarlama gibi çeşitli departmanlardan gelen bilgileri toplayabiliyor. ChatInsight özellikle aşağıdakiler için harika bir asistandır.

SandStudio, dünya çapındaki işletmelere yenilikçi çözümler sunma konusunda her zaman ön planda olmuştur. ChatInsight'ın piyasaya sürülmesi ile SandStudio, işletmelerin çalışma şeklini olumlu anlamda değiştirmek için büyük bir adım atıyor. Daha verimli ve üretken bir çalışma için bot oluşturmayı deneyebilirsiniz.

SandStudio Hakkında

Mobil cihaz yönetiminde öncü bir şirket olan SandStudio, uzaktan erişim, siyah ekran modu, kiosk modu ve daha fazlasını içeren Android cihazlar için MDM çözümü AirDroid Business'ı sunarak kendini Android cihaz yönetimi araçlarının inovasyonuna adamıştır.

Benzer İçerikler

YORUMLAR