ChatGPT Çöktü mü? ChatGPT'ye Erişim Sorunu Yaşanıyor!

Milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT'ye erişim sorunu yaşanıyor. Peki, ChatGPT çöktü mü? İşte detaylar!

Barış Bulut -

Milyonlarca insanın aktif olarak hayatlarında, projelerinde ve sayısız işinde kullanmakta olduğu OpenAI'ın yapay zekâ modeli ChatGPT'de erişim sorunu yaşanıyor.

ChatGPT'ye yönelik rağbet son dönemde durmaksızın artıyor. İnsanlar pek çok yapay zekâ alternatiif çıkmış olsa da işlerinde ve gündelik yaşamlarında ChatGPT'yi oldukça aktif bir şekilde kullanıyor.

İnternet

ChatGPT 4 Nasıl Ücretsiz Kullanılır?

Bu noktada daha büyük trafikleri bile karşılayabilen ve bunun için her gün sunucu kirasına yüz binlerce dolar ödeyen OpenAI'ın hizmeti bugün kullanıcılara bir dizi erişim sorunu yaşatıyor.

DownDetector Raporları Erişim Sorununu Doğruluyor

Birçok platformdaki erişim sorunu raporlarını derleyen DownDetector'e gelen raporlar ChatGPT'deki erişim sorununu doğruluyor.

Kullanıcılar ChatGPT'nin web sitesine erişmekte zorluk yaşadığını, erişebilseler de geçmiş sohbetlerini göremediğini ve yeni sohbet başlatamadığını belirtiyor.

OpenAI tarafından henüz konuya dair bir gelişme paylaşılmamış olsa da sorunun saatlerdir sürdüğünü hesaba kattığımızda bir süre daha benzer erişim sorunlarıyla karşılaşmanız muhtemel.

Yapay Zeka

ChatGPT'nin Birçok Özelliği Ücretsiz Oluyor: Premium Aboneler İsyan Ediyor!

Benzer İçerikler

YORUMLAR