ChatGPT'nin Bilgi Kapasitesi Artık 2021 ile Sınırlı Değil!

OpenAI'in yeni açıklamasına göre ChatGPT artık 2021 verileriyle sınırlı değil ve internette araştırma yapabiliyor. İşte detaylar!

ChatGPT'nin Bilgi Kapasitesi Artık 2021 ile Sınırlı Değil!

Yapay zekâ firması OpenAI'nin 27 Eylül'de X'te yayınladığı bir gönderiye göre ChatGPT artık web'de gezinebiliyor ve güncel bilgileri yanıtlarına entegre edebiliyor.

Gönderiye göre yeni gelişme GPT-4 modelini kullanan Plus ve Enterprise kullanıcıları için hemen kullanılabilir. Web tarama özelliği diğer kullanıcılar için "yakında" kullanıma sunulacak.

Bu güncellemeden önce ChatGPT, bilgi tabanında giderek genişleyen bir boşluktan muzdaripti. Üretken yapay zekâ modellerinin nasıl eğitildiğinin doğası gereği, ChatGPT'nin bilgi tabanı 2021'e kadar olan verilere sahipti.

ChatGPT'ye Bir Dizi Yenilik de Yolda

Cointelegraph'ın haberine göre ise ChatGPT'nin GPT-3.5 ve GPT-4 modelleri gelecekte düz dilde konuşulan sorguları anlayabilecek ve beş farklı sesten biriyle yanıt verebilecek, ayrıca görüntüleri görüntüleyip yorumlayabilecek.

OpenAI ayrıca kısa süre önce görüntü oluşturma yapay zekâsının en son sürümü olan DALL-E 3'ü de duyurmuştu.

Şirketin ürünlerini kapsayan bir dizi güncellemeyle birlikte 6 Kasım'da San Francisco'da gerçekleşmesi planlanan ilk geliştirici konferansı OpenAI DevDay'de neler açıklayacağını görmek ilginç olacak.

ChatGPT 4 Nasıl Ücretsiz Kullanılır?
İNTERNET

ChatGPT 4 Nasıl Ücretsiz Kullanılır?

OpenAI'da her ay ücret ödeyerek yararlanabileceğiniz ChatGPT 4 teknolojisini ücretsiz olarak kullanmanın yollarını keşfedin. İşte uygulayabileceğiniz yöntemler!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.