CD Projekt Red Devrediliyor mu? CEO'dan Açıklama Geldi!

CD Projekt Red'in devredileceğine yönelik söylentiler, şirketin CEO'sunun açıklamasıyla netlik kazandı. İşte detaylar!

CD Projekt Red Devrediliyor mu? CEO'dan Açıklama Geldi!

The Witcher ve Cyberpunk 2077 gibi popüler oyunlarla tanınan ünlü Avrupalı video oyunu geliştiricisi CD Projekt Red'in devredileceğine yönelik söylentilere şirketin CEO'sundan açıklama geldi.

CEO Adam Kiciński, Polonyalı bir yayın organı olan Parkiet'e verdiği bir röportajda, şirketin daha büyük bir holdingin parçası olmak istemediğini açıkça belirtti ve söylentileri yalanladı.

CEO Adam Kiciński, CD Projekt Red'in Devredilmeyeceğini Açıkladı

Şirketin bugünkü konumuna ulaşmasının, adanmışlıklarının ve sıkı çalışmalarının bir kanıtı olduğunu söyleyen Kiciński, ekibin işlerine tutkuyla bağlı olduğunu ve ileriye dönük büyük planları olduğunun altını çizdi.

CD Projekt Red Devrediliyor mu? CEO'dan Açıklama Geldi!

Stüdyo hâlihazırda büyüyen bir ekiple geliştirme aşamasında olduğu bildirilen bir sonraki ana Witcher oyunu "Polaris" de dâhil olmak üzere çeşitli projeler üzerinde çalışmalarını var gücüyle sürdürüyor.

Bir sonraki Cyberpunk oyunu olan "Orion" ise henüz araştırma aşamasında ve şirketin Cyberpunk temasını ve evrenini kısa vadede terk etmek gibi bir niyeti yok.

Tüm bunların yanı sıra CD Projekt Red, Kiciński'nin popüler kültür ortamına ilgi çekici bir katkı olacağını garanti ettiği tamamen yeni bir IP olan "Hadar" üzerinde de çalışıyor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Büyük Başarı Yakaladı: Satış Rakamı Açıklandı!
OYUN

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Büyük Başarı Yakaladı: Satış Rakamı Açıklandı!

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty genişleme paketinin satış rakamını açıkladı. İşte detaylar!

Peki siz CD Projekt Red hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce şirket gelecek projelerinde başarılı olabilecek mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.