Performans Canavarı Casper Excalibur G870 Satışa Çıktı

Güçlü donanım, başarılı soğutma sistemi ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplayan Casper Excalibur G870 satışa sunuldu. İşte özellikleri ve fiyatı!

Anıl Özünaldım -

Yüksek performans ve şık tasarımıyla adından söz ettirmeyi başaran Casper Excalibur G870 satışa sunuldu. Oyun odaklı bir dizüstü bilgisayar modeli olan Casper Excalibur G870'in özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

Casper Excalibur G870 Özellikleri

Yüksek performans, güçlü soğutma sistemi ve kaliteli ekran özellikleri ile dikkat çekken Excalibur G870 oyuncudan mühendise yazılımcıdan öğrenciye kadar farklı kesimlere hitap ediyor. Akıllı turbo termal soğutma teknolojisi, PC'nin sıcaklık sorunu yaşamamasına yardımcı oluyor.

89 adet fan bıçağı ve dakikada 5400 RPM değerindeki iki adet turbo fan bilgisayarın performansını artırırken soğutma sistemindeki ikiz fanlı yapı ise sıcak havanın tahliyesi ve soğuk havanın içeriye alınmasını çok daha hızlı ve pratik şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.

Metal gövde yapısına sahip olan dizüstü bilgisayar modeli sahip olduğu bilgisayar için özelleştirme sistemi de bulunuyor. Casper'ın web sitesi üzerinden ihtiyacınıza en uygun donanım bileşenlerini tercih edebilirsiniz.

Casper Excalibur G870 Fiyatı

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Casper Excalibur G870, 25 bin 283 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu.

Mobil

Casper Via X30 Plus İncelemesi: Temassız Ödeme Yapabiliyor!

Benzer İçerikler

YORUMLAR