Çıktığı Gibi Büyük Bir Eleştiri Yağmuruna Tutulan Call of Duty: Black Ops 6 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı!

Activision, önemli sorunlar ve kullanıcı eleştirileri ile çıkış yapan Call of Duty: Black Ops 6 oyunu için ilk güncellemeyi yayınladı.

Barış Toku -

Çıktığı ilk günden itibaren adeta eleştiri yağmuruna tutulan Call of Duty: Black Ops 6 oyununa ilk müdahale erken geldi. Geliştirici Activision, oyunun eleştirilen sorunlarını ortayan kaldırmak için oldukça kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Detaylar haberde.

Call of Duty: Black Ops 6, İlk Güncelleme İle Beraber Sorunların Birçoğundan Kurtulacak

Yılın en çok merak edilen oyunlarından Call of Duty: Black Ops 6, geçtiğimiz günlerde ilk kez oyunseverlerle buluştu. Ancak, büyük umutlarla beklenen oyun beraberinde pek çok hatayı da beraberinde getirdi.  Geliştirici Activision, bu nedenle pek çok kişi tarafından eleştirilen ve inceleme puanları hızla düşen oyunun ilk güncellemesini vakit kaybetmeden yayınladı.

Birçok oyunsevere büyük hayal kırıklığı yaratan oyunun, yeni güncelleme ile birlikte pek çok sorun ve hatadan kurtulacağı bildiriliyor. Zira ilk güncellemenin notlarına baktığımızda oyunda şikayet edilen birçok hatanın düzeltiğini görüyoruz.

Call of Duty: Black Ops 6 ilk güncellemesinin yama notları şu şekilde:

Genel

Çok Oyunculu Haritalar

Modlar

Diğer Düzeltmeler

Ekipman ve Puan Serileri

Zombi Modu

Oynanış

Görünüşe göre ilk güncelleme, oyunun oynanış deneyimini artırmak amacıyla önemli düzeltmeler içeriyor. Bakalım yeni güncelleme oyuna gelen eleştirileri bir nebze de olsa dindirebilecek mi?

Oyun

Call of Duty Black Ops 6 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Benzer İçerikler

YORUMLAR