Game Pass'e Uygun Fiyatlı Yeni Paket Geliyor! Ama Bazı Dezavantajları Var!

Microsoft, Game Pass abonelik seçeneklerine bulut odaklı yeni seçeneğini getirmeye hazırlanıyor.

Yeni bir rapora göre Microsoft, Xbox Game Pass abonelik seçeneklerinde değişiklikler yapmayı düşünüyor. Windows Central'a göre Microsoft reklam tabanlı ve yalnızca bulut seçenekleri içeren yeni abonelik seçenekleri eklemeyi planlıyor.

Yalnızca bulut tabanlı olan yeni abonelik seçeneği Xbox konsoluna sahip olmayı gerektirmeyen, daha ucuz bir seçenek olacak. Bu yeni abonelik seçeneği, sadece bulut tabanlı oyunlara erişim sağlayacak bir platforma ihtiyaç duyacak.

Bulut Tabanlı Game Pass Aboneliği Neler Sunacak?

Microsoft'tan Şaşırtan Hamle: Bulut Odaklı Game Pass Abonelik Seçeneği Yolda!

Raporda, bu yeni abonelik seçeneğinin Xbox konsolu satın almak istemeyen veya herhangi bir konsolun ön maliyetlerinden hoşlanmayan kullanıcılar için tasarlandığı belirtiliyor. Reklam tabanlı abonelik seçeneği için ise Microsoft'un araştırmalarını sürdürdüğü ancak şu an için bir planının olmadığı ifade ediliyor.

Son olarak raporda şirketin Aile ve Arkadaşlar abonelik planına geri dönme olasılığından da bahsediliyor. Bu plan, beş kişiye kadar tek bir aboneliğe erişim sağlayarak normal abonelikten biraz daha pahalı bir fiyata kullanıcılara sunuluyordu.

En son geçtiğimiz ay Xbox Game Pass abonelik seçeneklerinde ciddi değişiklikler yapan Xbox'ın bu alandaki yeni atılımının ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

Ucuz Game Pass Nasıl Alınır? 3 Yıllık Game Pass
NASIL YAPILIR

Ucuz Game Pass Nasıl Alınır? 3 Yıllık Game Pass

"Xbox Game Pass ucuza nasıl alınır?" sorusunu sizin için rehberimizde cevaplandırdık. İşte ucuza 3 yıllık Game Pass için yapmanız gerekenler!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.