Brad Pitt'li F1 Filminden İlk Fragman Geldi: İşte Vizyon Tarihi!

Brad Pitt'in başrolünde yer alacağı yeni Formula 1 filminin ilk fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar!

Brad Pitt'li F1 Filminin Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı!

Uzunca bir süredir gündemi meşgul eden Brad Pitt'li Formula 1 filmiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Daha önce ismi ve resmi posterleri paylaşılan yapımın şimdi de ilk fragmanı yayınlandı. İşte F1 filminin ilk fragmanı, oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi!

F1 Filminin Fragmanı Yayınlandı: Oyuncuları Kimler Olacak?

Apple'ın açıklamasına göre Brad Pitt "Formula 1'e geri dönen eski bir sürücü" olan Sonny Hayes rolünde olacak. Damson Idris ise Hayes'in kurgusal bir takım olan APXGP'deki takım arkadaşı Joshua Pearce rolünde olacak.

Merakla beklenen F1 filminin oyuncu kadrosunun geri kalanında Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo yer alıyor.

F1 Filmi, 27 Haziran 2025'te Geliyor

Joseph Kosinski, Ehren Kruger'in senaryosunu yazdığı F1'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor. Kosinski hatırlayacağınız üzere daha önce Spiderhead ve Top: Gun Maverick filmlerinde yönetmenlik yapmıştı. Tıpkı Top: Gun Maverick gibi F1 de uzun bir çekim sürecine sahip olacak ve çekimler bu hafta sonu İngiltere Grand Prix'i de dâhil olmak üzere gerçek F1 pistlerinde yapılacak.

Jerry Bruckheimer, Brad Pitt, Chad Oman, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve yedi kez Formula 1 şampiyonu olan Lewis Hamilton ile birlikte F1'in yapımcılığını üstleniyor. Yapım şirketleri arasında Jerry Bruckheimer Films, Plan B Entertainment ve Dawn Apollo Films yer alıyor.

Warner Bros. Pictures, planlarda bir değişiklik olmazsa F1 filmini 27 Haziran 2025'te sinemalarda ve IMAX'ta gösterime sokacak. Film daha sonraki bir tarihte Apple TV+'ta yayınlanacak.

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri
MOBİL

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri

Film ve dizi izlemeyi sevenler, internetsiz alanda da akıllı telefon ve bilgisayarlarından dilediklerini izleyebilir. İşte en iyi film ve dizi indirme siteleri!

Peki sizin Brad Pitt'li F1 filminden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.