Beşiktaş Süper Kupa Finalinde Galatasaray'ı 5-0 Mağlup Etti: Sosyal Medya Sallandı!

Beşiktaş, Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup etmeyi başardı ve kupanın sahibi oldu. Sosyal medya adeta sallandı!

Beşiktaş, Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup etmeyi başardı ve kupanın sahibi oldu. Sarı-kırmızılı ekip, mücadelenin henüz 23. saniyesinde Victor Nelsson'un hatasıyla 1-0 geriye düşerken maçın geri kalan dakikalarında skoru lehine çeviremedi ve sahadan tarihi bir farkla ayrıldı.

Beşiktaş'ın Süper Kupa Finalinde Galatasaray'a Karşı Aldığı Galibiyet Sosyal Medyayı Salladı

Maçla ilgili dikkat çeken detaylardan biri de Beşiktaş'ın bu galibiyetle tarihin en farklı Süper Kupa finaline imza atması oldu. Bununla birlikte, siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Ciro Immobile, 23. saniyede attığı golle sarı-kırmızılı ekibin golcüsü Mauro Icardi'nin rekorunu kırıp Süper Kupa tarihinin en erken golünü atan oyuncu oldu.

İşte sosyal medyadan gelen tepkiler;

Editörün Notu: Bu içerik, herhangi bir takımı kötülemek için hazırlanmamıştır. Sadece maça dair sosyal medyadaki tepkileri bir araya getirmektedir.

Bir Devrin Sonu: Süper Lig Logosu ve Şampiyonluk Kupası Değişti!
Yaşam

Bir Devrin Sonu: Süper Lig Logosu ve Şampiyonluk Kupası Değişti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in logosunda ve şampiyonluk kupasında değişiklik yapıldığını duyurdu!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!