Beşiktaş - Konyaspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Nereden ve Nasıl İzlenir?

Beşiktaş - Konyaspor maçı hangi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş - Konyaspor maçı nerede gibi merak edilen soruların yanıtı!

Anıl Özünaldım -

Beşiktaş - Konyaspor Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu hafta maçları kapsamında mücadele edecek. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Eğer siz de Beşiktaş - Konyaspor nereden izlenir sorusuna yanıt arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanacak? Beşiktaş - Konyaspor Maç Linki! Nereden İzlenir?

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında oynanacak Beşiktaş - Konyaspor maçı, 20 Ekim Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Merakla beklenen mücadele TOD TV ve beIN SPORTS'ta canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek maç Beşiktaş Park stadyumunda oynanacak.

Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam olacak. 1. yardımcı hakem görevini Abdullah Bora Özkara, 2. yardımcı hakem görevini ise Ali Can Alp üstlenecek. Dördüncü hakem görevini Çağdaş Altay yapacak.

"Beşiktaş - Konyaspor maçı nereden izlenir" diye soruyor, Beşiktaş - Konyaspor maçı izleme linki arıyorsanız TOD TV indir işlemini gerçekleştirerek ister mobil cihazlarda isterseniz akıllı TV'de maçı izleyebilirsiniz. Maçı canlı izlemenin diğer bir yolu ise beIN SPORTS'tur.

Yaşam

Antalyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Nereden ve Nasıl İzlenir?

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Bilet Fiyatları

Beşiktaş - Konyaspor maçı nereden izlenir sorusunun cevabını verdiğimize göre maçı canlı izlemek isteyenler için de soruları cevaplayabiliriz. Beşiktaş - Konyaspor maçı bilet fiyatları şu şekilde:

Yaşam

Samsunspor - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Nereden ve Nasıl İzlenir?

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Kadrosu (Muhtemel İlk 11'ler)

Beşiktaş - Konyaspor maçı nereden izlenir ve saat kaçta gibi soruları yanıtladık, gelin merak edilen bir diğer soruyu cevaplayalım. Maalesef, Beşiktaş - Konyaspor maçının kadrosu henüz resmî olarak açıklanmadı fakat muhtemel ilk 11'ler şu şekilde:

Beşiktaş Muhtemel İlk 11 Kadrosu

Konyaspor Muhtemel İlk 11 Kadrosu

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Beşiktaş - Konyaspor maçı sonucu ne olur? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR