Şaka Değil Gerçek: Barbenheimer Filmi Geliyor!

Barbie ve Oppenheimer filmlerinin konusunu ele alacak olan Barbenheimer filmi geliyor. İşte detaylar!

Şaka Değil Gerçek: Barbenheimer Filmi Geliyor!

Barbie ve Oppenheimer'ın başarısının ardından şimdi de iki filmi bir araya getiren Barbenheimer filmi üzerinde çalışılıyor.

Yeni gelecek Barbenheimer filmi yazın en popüler iki filminin konusunu birleştirmeyi amaçlıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre B-film ikonu Charles Band bu filmi çekecek isim.

Barbenheimer Filminin Konusu

Şaka Değil Gerçek: Barbenheimer Filmi Geliyor!

Charles Band, Barbenheimer'ın konusunu şöyle detaylandırıyor:

Dolltopia adlı oyuncak bebek kasabasında yaşayan Dr. Bambi J Barbenheimer adlı bilim insanı bir oyuncak bebek, insanların oyuncak bebeklere davranışlarından rahatsız olur. Bu yüzden gerçek dünyayı dev bir nükleer bombayla patlatmak için bir göreve çıkar.

Charles, Barbie-Oppenheimer ikilisinin bir araya gelişinin büyük ilgi göreceğini söylerken, aynı zamanda bu iki filmin tuhaf birleşimi ve Barbie'nin havası ile Oppenheimer'ın karanlığının birleşimiyle eğlenmek için de önemli bir fırsat yakaladıklarını belirtiyor. Charles ayrıca kara mizahın da bu şekilde doğabildiğini söylüyor.

Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Mobil Uygulamalar
MOBİL

Dizi ve Film İzleyebileceğiniz Mobil Uygulamalar

Bu yazıda en iyi film ve dizi izleme uygulamaları listesi hazırladık. İşte keyifli zaman geçirmesini sağlayabilecek dizi ve film uygulaması önerileri!

Peki siz bu yeni parodi film hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.