ASUS, Computex 2024’te Yeni Monitörlerini Tanıttı

ASUS, Computex 2024’te ProArt Display 5K - 8K, ZenScreen ve VU monitör modellerini tanıttı. İşte o monitörler

Oğuz Çakır -

ASUS, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda kısa süre önce ExpertCenter E1 AiO ve ProArt P16 gibi ürünlerle karşımıza çıkan şirket, son olarak teknolojinin kalbinin attığı Computex 2024’te gövde gösterisi yaptı. 

teknoloji

ASUS ExpertCenter E1 AiO İncelemesi: Mobilite Özellikleri ile Etkiliyor!

ASUS, Computex 2024’te Yeni Monitörleriyle Şov Yaptı

{ tableOfContents = 3}

ASUS ProArt Display 5K - 8K, ZenScreen ve VU monitör modelleri bu etkinlikte tanıtıldı. Peki profesyonel içerik üreticilerden tutun da oyunculara kadar geniş bir kitleye hitap eden bu ürünler kullanıcılara neler sunuyor? İşte ayrıntılar...

ASUS ProArt Display 5K ve 8K

ASUS, ProArt Display serisi ile profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış yüksek performanslı monitörler sunuyor. Genel olarak bu serideki monitörler, üstün renk doğruluğu, geniş renk gamı, yüksek çözünürlük ve profesyonel kullanım için özel olarak tasarlanmış özelliklerle öne çıkıyor.

ASUS ProArt Display PA27JCV

ASUS ProArt Display PA32KCX

ASUS ZenScreen Monitörler

ASUS ZenScreen serisi, taşınabilirliği ön planda tutan kullanıcılar için tasarlanmış ince ve hafif harici monitörlerden oluşuyor. Bu monitörler, dizüstü bilgisayarlar veya mobil cihazlarla kolayca kullanılabilir ve ek ekran alanı sağlıyor.

ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149CD

ASUS ZenScreen Smart MS27UC

ASUS VU Monitörler

ASUS VU serisi, ev ve ofis kullanıcıları için tasarlanmış uygun fiyatlı ve şık monitörlerden oluşuyor. Bu monitörler, günlük kullanım için yeterli performans sunarken aynı zamanda modern bir tasarıma sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

ASUS VU249HFI-W

ASUS VU279HFI-W

ASUS VU34WCIP-W

Benzer İçerikler

YORUMLAR