Assassin's Creed Syndicate, Ubisoft Connect'te Ücretsiz!

Assassin's Creed Syndicate, Ubisoft Connect'te ücretsiz oldu. Sanayi devrimi atmosferindeki Victorian döneminde geçen bu oyuna sahip olabilirsiniz.

Ubisoft'un son hamlesi oyun dünyasında heyecan yarattı! Assassin's Creed serisinin efsanevi oyunlarından biri olan Assassin's Creed Syndicate şimdi Ubisoft Connect platformunda ücretsiz olarak sunuluyor. Bu fırsat, oyun meraklıları için oldukça sevindirici.

1868 Londra'sına Ücretsiz Bir Yolculuk!

Assassin's Creed Syndicate, oyuncuları 1868 Londra'sına, sanayi devriminin gölgelerine ve kaos dolu sokaklara götürüyor. Victorian döneminin detayları ve oyuncuların tarihi bir macerada kaybolabileceği etkileyici grafikleriyle dikkat çekiyor. Serinin önceki oyunları gibi, oyuncuları içine çeken bir hikaye sunuyor.

Oyunu edinmek de oldukça basit: Ubisoft Connect hesabınızı açın veya yeni bir tane oluşturun, sonra Assassin's Creed Syndicate'in ücretsiz olduğu sayfaya gidin ve kütüphanenize ekleyin. Bu özel fırsat oyunculara sunuluyor ve oyunseverlere özel deneyimler vadediyor.

Ubisoft, bu tarz kampanyalarla oyunculara teşekkür etmek ve onlara keyifli deneyimler yaşatmak istediğini belirtiyor. Assassin's Creed Syndicate'in ücretsiz sunulması, Ubisoft Connect kullanıcıları için yeni ve unutulmaz bir oyun macerası vadediyor.

Eğer Assassin's Creed hayranıysanız, bu ücretsiz fırsatı kaçırmayın! Ubisoft Connect'e göz atın ve Assassin's Creed Syndicate'i şimdi ücretsiz olarak edinin.

Assassin's Creed Syndicate Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
OYUN

Assassin's Creed Syndicate Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Assassin's Creed Syndicate’ı Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazımızı inceleyebilirsiniz.

Tarihi bir yolculuk ve unutulmaz bir macera sizi bekliyor!