ASELSAN'dan Dev Üretim İçin 32 Milyon Euro'luk Anlaşma!

Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayi alanındaki devi Aselsan, üretim için tam 32 milyon euro değerinde anlaşma imzaladı. İşte detaylar!

Türkiye'nin savunma sanayisinin yükselen yıldızı ASELSAN, milli savunma projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket, Anadolu Deniz İnşaat ile yaptığı 32 milyon Euro tutarındaki anlaşma ile Yeni Tip Süratli Çıkarma Gemileri için savaş sistemleri sağlayacak. İşte anlaşmanın ayrıntıları…

ASELSAN, Tüm Üretimler İçin Anlaşma Sağladı

Türkiye’nin teknoloji devi ASELSAN, resmi X (Twitter) hesabı aracılığıyla yayınladığı yeni video ile tam 32 milyon euro tutarındaki yeni anlaşmasını duyurdu.

Şirket ve Anadolu Deniz İnşaat arasında imzalanan sözleşmeye göre, gemilerin ihtiyaç duyduğu tüm savaş sistemleri ve yeni tip süratli çıkarma gemileri ASELSAN tarafından üretilecek.

Ayrıca sözleşmenin detaylarını paylaşmakla kalmadı siparişlerin ne zaman teslim edileceğini de resmi olarak açıkladı. Belirtilene göre sözleşme kapsamında üretilecek sistemlerin teslimatlarının 2025-2026 yılları arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Lazer Silah Sistemleri - LAWS
TEKNOLOJİ

Lazer Silah Sistemleri - LAWS

ABD ordusunun geliştirdiği lazer silah sistemleri ile pek çok askeri aracı çok uzak mesafelerden yoketmek mümkün hale gelecek.

ASELSAN'ın bu önemli adımı, şirketin sadece ülke içinde değil, aynı zamanda uluslararası arenada da tanınan ve güvenilen bir savunma sanayi şirketi olduğunu bir kez daha gösteriyor.