VisionOS 2 Tanıtıldı! İşte İşte Vision Pro'ya Gelecek Yeni Özellikler

Apple, bugün düzenlediği WWDC 2024'te VisionOS 2'yi Tanıttı. Peki Vision Pro'nun yeni işletim sistemi kullanıcılara neler sunacak?

Oğuz Çakır -

Apple, bugün gerçekleştirdiği geliştiriciler etkinliği WWDC 2024'te sevilen ürünlerinin yeni işletim sistemini tanıttı. Etkinlikte en çok beklenen duyuru iOS 18 ve yeni macOS olurken, şirketin ilk büyük sürprizi ise Vision Pro'nun gelecekteki işletim sistemi  VisionOS 2 oldu. 

Mobil

iOS 18 ve iPadOS 18 Tanıtıldı: Heyecan Verici Özellikler!

VisionOS 2 Özellikleri

Apple, Vision Pro'nun işletim sistemi VisionOS'un ikinci versiyonu olan VisionOS 2'yi duyurdu. Bu yeni sürüm, kullanıcıların lansmandan bu yana talep ettiği birçok özelliği beraberinde getiriyor. VisionOS 2'nin başlıca yenilikleri arasında şunlar bulunuyor:

Vision Pro, çok yakında uluslararası pazarda da yerini alacak. Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur'da ön siparişler 13 Haziran saat 18:00 PT'de başlayacak ve bu ülkelerde cihaz 28 Haziran'da satışa sunulacak.

Yapay Zeka

Apple Bombayı Patlattı: Apple Yapay Zekası Apple Intelligence Tanıtıldı!

Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık'ta ise ön siparişler 28 Haziran saat 05:00 PT'de başlayacak ve cihaz 12 Temmuz'da resmi olarak satışa çıkacak.

Benzer İçerikler

YORUMLAR