Apple'dan Maçkolik'e Rakip Uygulama Geldi: Apple Sports Uygulaması Duyuruldu!

Apple, yeni uygulaması Apple Sports'u duyurdu. Türkiye'deki kullanıcılar da uygulamayı Maçkolik ile kıyaslamaya başladı. İşte detaylar!

Teknoloji devi Apple, tüm iPhone modellerine indirilebilecek yeni bir ücretsiz uygulama yayınladı. Uygulamanın sunduğu hizmet ve avantajlar Türkiye'deki kullanıcılara Maçkolik'i anımsatmasıyla gündem oldu.

Ücretsiz bir spor uygulaması olan ve Apple Sports olarak isimlendirilen uygulama, kullanıcılara gerçek zamanlı skorları ve istatistikleri sunacak.

Apple'dan Tüm Kullanıcılarına Yeni Uygulama

Apple'ın yaptığı açıklamaya göre Apple Sports, iOS 17.2 ve sonraki sürümlerde kullanılabilecek. Uygulama, kullanıcılara gerçek zamanlı skorları ve istatistikleri sunacak.

Platform; İngiltere (Premier Lig), Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İtalya (Serie A), İspanya (LaLiga) ve Meksika (Liga MX) futbol liglerini takip edebilmeyi kolaylaştıracak.

Aynı zamanda Amerikan Futbol Ligi (MLS), Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ve Amerikan Buz Hokeyi Ligi (NHL) de sezon içinde uygulama üzerinden takip edilebilecek.

Apple'ın Servislerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue da Apple Sports uygulamasının skorlara ve istatistiklere son derece hızlı erişim sağlandığını belirtti. Aynı zamanda kullanıcıların favori takım ve ligleriyle ilgili güncel bilgilere sahip olacağının da altını çizdi.

Android İçin En İyi Futbol Uygulamaları
MOBİL

Android İçin En İyi Futbol Uygulamaları

Android telefon ve tabletlerde kullanılabilecek en iyi futbol uygulamaları neler sorusunun yanıtını mı merak ediyorsunuz? İşte bu konudaki en iyi uygulamalar!