Apple'da Öğrencilere Özel İndirimler Devam Ediyor!

Apple, eğitime özel sınırlı süreliğine devam edecek kampanya kapsamında öğrencilere indirimli ürünler sunmaya devam ediyor.

Her ne kadar yazın sıcak günleri henüz bitmese ve tatil devam etse de, öğrencilerin heyecan dolu okula dönüş dönemi başladı. Ülkemizde de üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, gençler yeni bir eğitim macerasına adım atmaya hazırlanıyor. Apple ise her zaman olduğu gibi bu dönemde de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Apple, eğitime özel kampanyalarıyla öğrencilere pek çok üründe indirimler sunuyor. Kampanya kapsamında üniversite öğrencileri özellikle de Mac ve iPad modellerine indirimli fiyatlarla sahip olurken, AirPods gibi hediyelerle yeni eğitim ve öğretim yılına eksiksiz başlıyor. 

Apple, Öğrenci Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanılır?
NASIL YAPILIR

Apple, Öğrenci Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanılır?

Apple, öğrenci eğitim indirimi sunarak öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor. İşte, indirim ile ilgili tüm detaylar aşağıdaki yazımızda!

Apple'ın Yeni Öğrenci Kampanyası Neler Sunuyor?

Apple her ne kadar "pahalı" algısına sahip olsa da fiyatına göre en yüksek performansı sunan markaların başında geliyor. Örneğin 23.799 TL'ye sahip olabileceğiniz M2 iPad Air, çoğu dizüstü bilgisayarın altından kalkamayacağı işleri rahatlıkla yapabiliyor.

Uzun pil ömrü sayesinde gün boyu kesintisiz kullanılabiliyor ve hafif yapısıyla her yere kolayca taşınabiliyor. Klavye ve kalem gibi aksesuarlarla birleştiğinde ise iş, eğitim ve eğlence gibi birçok alanda verimli bir araç haline geliyor. Şimdi ise Apple, bu durumdan herkes faydalanabilsin diye eğitime özel fırsatlar sunuyor. 

Apple'ın kampanyası öğrencilerin Mac, MacBook ve iPad gibi ürünlerde eğitime özel fiyatlardan yararlanmasına olanak sağlıyor. Dahası, üniversite eğitimi alan ve yeni başlayan öğrencilerin yanı sıra öğretim üyeleri ve üniversite çalışanları 21 Ekim tarihine kadar Mac satın alarak AirPods; iPad satın alarak Apple Pencil sahibi olabilecek. 

Sadece bununla da sınırlı değil. Ayrıca, Final Cut Pro, Motion, Compressor, Logic Pro ve MainStage olmak üzere beş Apple uygulamasını içeren 'Eğitim için Profesyonel Uygulama' adlı paketi 5 bin 999 TL'ye satın alma imkanı sunulacak. Son olarak, kampanya kapsamında aylık 39,99 TL olan Apple Music aboneliği 19,99 TL'ye düşecek.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

İlgili sayfaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!