Apple iOS 17.3 Güncellemesinin Tarihini Açıkladı!

Apple iOS 17.3 güncellemesinin sunulacağı tarihi duyurdu. iOS’le birlikte iPadOS ve watchOS güncellemesiyle ilgili de bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

Apple, 9 Ocak 2024 tarihinde iOS 17.3'ün üçüncü geliştirici beta sürümünü yayınlamasının ardından, güncellemenin resmi olarak önümüzdeki hafta yayınlanacağını duyurdu.

iOS 17.3 güncellemesi muhtemelen 22 Ocak Pazartesi veya 23 Ocak Salı günü kullanıma sunulacak. iOS 17.3'le birlikte iPadOS 17.3 ve watchOS 10.3 güncellemeleri de yayınlanacak. 

İşletim sistemi güncellemesinin beta sürümü daha önce bazı iPhone'ları kilitlemesinin ardından Apple tarafından geri çekilmişti.

iOS 17.3 Birçok İyileştirme Barındırıyor

Apple bu duyuruyu, iOS 17.3'ü gerektirdiği bildirilen Unity Bloom iPhone ve iPad duvar kağıdı lansmanına bir dipnot olarak yaptı.

Kilit ekranı için yeni Unity Bloom duvar kağıdı, iPhone ve iPad modellerine önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak.

Bunun yanı sıra iOS 17.3, HDR videoların bozulmasına yönelik düzeltmelerin yanı sıra başka iyileştirmeler de getiriyor.

Güncellemenin en görünür unsuru, Apple Music uygulamasındaki şarkılar için tam sanatçı ve besteci kredilerinin eklenmesidir. Son olarak iOS güncellemesi çalınan aygıt korumasını da beraberinde getirecek.

iPhone Kullanılamıyor, Çözümü Nedir? (2024)
MOBİL

iPhone Kullanılamıyor, Çözümü Nedir? (2024)

Bu rehberde iPhone kullanılamıyor ise uygulanabilecek çözüm yöntemlerini sıraladık. İşte iPhone şifremi unuttum diyorsanız uygulayabileceğiniz adımlar!

iPhone'ununuz güncelleme sürümü güncel mi? Bunu aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.