Apple Üç Ürünü Daha "Eski" İlan Etti! İşte O iPhone

Apple, bazı cihazlarını “Vintage” etiketiyle eskiyen ürünler listesine ekledi. Peki bunlar hangi ürünler? İşte detaylar!

Apple genellikle beş ya da yedi yıl önce satışı durdurulmuş cihazlarını “Vintage” olarak tanımlıyor. Ürünler hala servis desteği alsa da destek oldukça sınırlı.

Dün itibariyle de Apple, şirketin bir döneme damga vuran üç cihazını "Vintage" listesine ekledi. Peki bunlar hangi ürünler? İşte ayrıntılar…

Apple’ın Hangi Cihazları “Vintage” Listesine Eklendi?

Apple’ın vintage ürünler listesine iPhone X, birinci nesil HomePod akıllı hoparlör ve birinci nesil AirPods yerini aldı.

Vintage listeye giren üç ürün Apple Store ve Apple yetkili servislerine götürülebiliyor, ancak artık Apple tarafından resmi olarak desteklenmiyor ve yalnızca iki yıl daha onarım hizmeti bulunuyor.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Böylelikle bu ürünlere sahip olan kullanıcıların, onarım ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamaları oldukça önemli hale gelse de Apple, kullanıcılarını yeni nesil ürünlere geçiş yapmaya teşvik ettiği düşünülüyor.