Apple, Dört Yıl Önce Tanıtılan AirPods Max Modelini Güncelledi! İşte Yeni Renk Seçenekleri!

Apple, AirPods Max modelini yıllar sonra yeniledi. İşte güncellenene AirPods Max özellikleri ve fiyatı!

Apple, merakla beklenen iPhone 16 lansmanını sonunda gerçekleştirdi. Her ne kadar telefonlar etkinliğe damga vuran asıl ürünler olsa şirketin neredeyse tüm duyuruları eşit derecede dikkat çekti. Bunlar arasında AirPods Max ise kuşkusuz en beklenmedik olandı. Apple, sevilen ama unutulmuş kuklaklığını yıllar sonra güncelledi. İşte yeni AirPods Max özellikleri ve fiyatı!

Apple AirPods Max Modelini Güncelledi

Apple, 1. Nesil AirPods Max modelini 2020'de düzenlediği bir etkinlikte yeni iPhone 16 modelleriyle birlikte tanıttı. Kulaklık her ne kadar oldukça beğenilse ve gürültü engelleme teknolojisi gibi özellikleriyle rakipsiz olsa da fiyatı ve standart AirPods'ların daha kullanışlı olması nedeniyle çok da popüler olamadı. 

Ancak tüm bunlara rağmen şirket, iPhone 16 ailesiyle birlikte herkesi şaşırtarak AirPods Max modelinden de bahsetti. Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Mavi, Turuncu ve Mor olmak üzere beş yeni renk seçeneği ile satışa sunulan AirPods Max, artık USB-C ile şaj edilebiliyor.

Belirtmekte fayda var ki bu yeni bir kulaklık değil. Kullanıcılar USB-C ve yeni renk seçeneklerinin tadını çıkarsa da 2020'de tanıtılmış kulaklığı satın aldıklarını hatırlatmakta fayda var. Ancak Apple'ın ürünü hala zamana fazlasıyla meydan okuyor ve kulaküstü modeller arasında en dikkat çeken ürünlerden biri olmayı başarıyor.  

Apple AirPods Max'in Türkiye fiyatı ise yaklaşık iki bin TL arttı ve 26.999 TL olarak belirlendi.