Apple Merakla Beklenen Ürününü Bu Akşam Tanıtabilir!

Apple analisti Mark Gurman, bu akşamki Apple etkinliğiyle ilgili tahminlerini paylaştı. Gurman'a göre etkinlikte sürpriz bir ürün vitrine çıkacak!

Bugün saat 20:00'da gerçekleştirilecek 'It's Glowtime' etkinliği için artık geri sayım başladı. Etkinlikte tek odak iPhone 16 ailesi olmayacak, burada akıllı saatten kulaklığa kadar şirketin diğer duyurularını da göreceğiz. Son raporlar, Apple'ın merakla beklenen bir başka ürünü daha görücüye çıkaracağını öne sürüyor.

Mark Gurman: AirPods Max 2 Bugün Akşam Tanıtılacak

Apple analisti Mark Gurman, bu akşamki Apple etkinliğiyle ilgili tahminlerini paylaştı. Gurman'a göre 2020'de piyasaya sürülen AirPods Max'in devam modeli bugün tanıtılacak. AirPods Max 2 olarak adlandırılması beklenen kulaklığın geliştirilmiş aktif gürültü engelleme (ANC) ve uyarlanabilir ses özellikleriyle daha iyi bir ses performansı sunacağı söyleniyor.

Airpods Max 2 ile İlgili İlk Bilgiler Ortaya Çıktı!

Bilindiği üzere uyarlanabilir ses halihazırda AirPods Pro kullanıcılarının yararlandığı bir özellik. Bu sayede, en iyi müzik deneyimi için sesler dinamik olarak çevrenize göre ayarlanabiliyor. Bununla birlikte belki de en önemli değişiklik Lightning bağlantı noktasına veda edilip USB-C'ye geçiş yapılması olacak.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...