Apple'dan AirPods Kulaklıklara Zam: İşte Yeni Fiyatlar!

Apple, bugün beklenmedik bir şekilde AirPods kulaklılarının fiyatlarına zam yaptı. İşte zam sonrası oluşan yeni fiyatlar!

Apple, bugün beklenmedik bir şekilde AirPods kulaklılarının fiyatlarına zam yaptı. Şirketin resmi web sitesini kontrol ettiğimizde AirPods 4 ve AirPods Pro 2 modellerinin fiyatlarında bir artış yaşandığını görüyoruz. İşte zam sonrası yeni AirPods kulaklık fiyatları!

Apple, AirPods Kulaklıklara Zam Yaptı

Apple'ın 9 Eylül'de kullanıcıların beğenisine sunduğu AirPods 4 kulaklığı, henüz ön sipariş sürecinde olmasına rağmen zamlandı. Kulaklığın açıklanan ilk fiyatı, giriş modeli için 5.779 TL ve aktif gürültü engelleme özellikli varyantı için ise 7.999 TL idi. Ancak bugünkü zamla birlikte, fiyatlar sırasıyla 6.880 TL ve 9.250 TL'ye yükseldi.

Bununla birlikte, USB-C girişli AirPods Pro 2'nin fiyatı da arttı. Şirket, kulaklığın fiyatını 9.999 TL'den 11.690 TL'ye güncelledi. İşte zam sonrası oluşan yeni fiyatların tablosu:

Ürün İsmi Eski Fiyat Yeni Fiyat
AirPods 4 5.779 TL 6.880 TL
Aktif Gürültü Engelleme Özellikli AirPods 4 7.999 TL 9.250 TL
AirPods Pro 2 (Type-C) 9.999 TL 11.690 TL

Not: Şu an için diğer ürünlerde bir fiyat değişikliği görünmüyor.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde iPhone 16 serisinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Apple'ın yeni iPhone modelleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!