Apple Uygun Fiyatlı AirPods Ailesini Yeniledi: İşte 4. Nesil AirPods Özellikleri ve Fiyatı!

Apple, bugün düzenlediği etkinlikte 4. Nesil AirPods modelini tanıttı. İşte AirPods 4 özellikleri ve fiyatı!

Apple, bugün düzenlediği etkinlikte en yeni ürünlerini tanıttı. iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in yıldızı olduğu gecedeki sürpriz ürünlerden biri de şirketin sevilen kulaklık serisi AirPods'un 4. Nesil versiyonu oldu. Peki AirPods 4, kullanıcılara neler sunuyor, özellikleri ve fiyatı neler? İşte detaylar!

Apple, AirPods 4 Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!

AirPods, ilk tanıtıldığı günden itibaren Apple'ın en çok sevilen ürünlerinden biri olmayı başardı. Hatta ürün o kadar popüler oldu ki şirket sadece kablosuz kulaklık satışlarındaki başarısıyla bile onlarca rakibinden daha çok gelir elde etmeyi başardı. Durum buyken yeni nesil bir kulaklık da an meselesiydi. 

iPhone 16 etkinliğinde ise beklenen oldu. Apple, iPhone 16 ailesi ile birlikte 4. Nesil AirPods modelini tanıttı. AirPods 4, önceki nesillere göre daha ergonomik bir yapıya sahip. Binlerce farklı kulak şeklinin analiz edilmesiyle elde edilen veriler sayesinde, daha fazla kullanıcıya rahat bir uyum sağlıyor.

Yeni tasarım, hem şık bir görünüm sunuyor hem de uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. AirPods 4'te kullanılan yeni akustik mimari, düşük distorsiyonlu sürücü ve yüksek dinamik aralıklı amplifikatör sayesinde ses kalitesi önemli ölçüde iyileştirildi.

Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses özelliği ise daha etkileyici bir medya deneyimi sunuyor. H2 çip sayesinde ise sesler daha net ve daha kaliteli. Önceki nesillerden farklı olarak AirPods 4 iki farklı versiyonla geliyor. Bunlardan ilki AirPods 3 ile aralarında çok fark olmayan standart sürüm. Diğeri ise ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip versiyon. 

Daha önce sadece Pro modellerinde gördüğümüz bu özellik, Adaptif Ses ve Sohbet Farkındalığı gibi yeniliklerle beraber standart AirPods modellerine eklendi. AirPods 4, daha uzun pil ömrü sunuyor.

Tek şarjla 6 saate kadar dinleme ve 4 saate kadar konuşma yapabilirsiniz. Şarj kutusu ile birlikte ise toplam dinleme süresi 30 saate kadar çıkıyor. Şarj kutusu, USB-C ile şarj edilebiliyor ve daha küçük bir boyuta sahip.

AirPods 4 Türkiye Fiyatı

AirPods 4, ülkemizde iki fiyat seçeneği ile satışa çıktı. Bunlar; 5.799 TL değerindeki AirPods 4 ve gürültü engelleme özelliğine sahip 7.999 TL değerindeki AirPods 4.

Güncelleniyor...