Anadolu Isuzu'nun Yeni Tam Elektrikli Modeli BIG.e Tanıtıldı!

Anadolu Isuzu çatısı altında yer alan Anadolu Otomotiv Sanayi (AOS) markası ile geliştirilen BIG.e modeli IAA Transportation 2024 fuarında tanıtıldı!

Tunahan Karakış -

Ülkemizin elektrikli araç konusundaki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak, Anadolu Isuzu Almanya'da düzenlenen IAA Transportation 2024 fuarında BIG.e modelini görücüye çıkardı. Peki, yeni model tam olarak neler sunuyor? İşte ayrıntılar!

Anadolu Isuzu BIG.e Özellikleri

CNBC-e'nin haberine göre Anadolu Isuzu çatısı altında yer alan Anadolu Otomotiv Sanayi (AOS) markası ile geliştirilen BIG.e modeli IAA Transportation 2024 fuarında tanıtıldı. Güçlü özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken tam elektrikli model, kompakt yapısıyla da adından söz ettiriyor.

BIG.e, yaklaşık 4 metreküp iç hacme kadar kargo hacmine ve 1000 kilograma varan taşıma kapasitesine sahip. 9,4 kilovat gücünde elektrikli bir motordan beslenen aracın üç farklı batarya seçeneği mevcut: 10,5 kilovatsaat kapasiteli batarya ile 100 kilometre, 15,7 kilovatsaat kapasiteli batarya ile 135 kilometre ve 21 kilovatsaat kapasiteli batarya ile 170 kilometre menzil sunuyor.

Aracın en çok öne çıktığı noktalardan biri de standart duvar tipi bir prizle 5 ila 9 saat arasında tam şarj olabilmesi. Burada, daha hızlı şarj isteyenler için ise beş farklı şarj çözümünün sunulduğunun altı çiziliyor.

Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Benzer İçerikler

YORUMLAR