WhatsApp Rehberde Numaralar Görünmüyor Sorunu ve Çözümu

WhatsApp kullanıcılarının çok sık karşılaştığı rehberdeki numaraların görünmemesi sorunu ve çözümü nedir? İşte WhatsApp rehberde numaralar görünmüyor sorunu!

Ayşin Demirer -

WhatsApp’ta en çok karşılaşılan problemlerden bir tanesi rehberdeki numaraların uygulamada görünmemesidir. Özellikle uygulamanın güncellenmemesi başta olmak üzere cihaz değişiklikleri ve yanlış izin kaynaklarından dolayı WhatsApp rehberde numaralar görünmeyebiliyor.

Biz de bu yazımızda WhatsApp rehberde numaralar görünmüyor sorunu ve çözümünden bahsedeceğiz.

Sosyal Medya

WhatsApp Görüntülü Notlar Özelliği Nedir, Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Rehberde Numaralar Görünmüyor Çözümleri

Rehberdeki kişi WhatsApp’ta görünmüyor sorunu çözümlerini şöyle sıralayabiliriz:

1. İzin Ayarlarının Kontrolü

WhatsApp rehberde numaraların görünmemesi uygulama izinleriyle alakalı olabiliyor. WhatsApp’ın rehbere erişim izninin mutlaka Android cihazlarda olması gerekiyor. Bu erişim izni doğru ayarlanmadığı takdirde rehberdeki numaralar WhatsApp’ta görünmez. Böyle bir problemle karşılaşıldığında şu adımları takip etmeniz gerekiyor;

2. Kişi Listesi Yenilenmeli

WhatsApp rehberde numaralar görünmüyor sorunu için izin ayarları kontrolü yapıldıktan sonra problem devam ediyorsa kişi listesi yenilenmelidir. Ayrıca WhatsApp senkronizasyon ayarları da kontrol edilmelidir.

WhatsApp kişi listesi şöyle yenilenir;

Senkronizasyon ayarları kontrolüyse şu şekilde yapılır;

3. Önbellek Temizlenmeli

WhatsApp rehberde numaralar görünmüyor sorunu çözümü için önbellek temizleme yöntemine de başvurulabilir. Önbellek temizleme içinse şu adımlar takip edilmelidir;

Benzer İçerikler

YORUMLAR