Volvo ES90 Özellikleri ve Fiyatı

Volvo'nun yeni lüks sedan elektrikli otomobili görücüye çıkmaya hazırlanıyor. İşte, Volvo ES90 ve özellikleri!

İmge Kaplan -

Volvo’dan yeni, elektrikli ve sedan bir otomobil geliyor. Volvo ES90 isimli bu araca ait ilk teaser gösterildi. Aracın tasarımı, boyutu, motor özellikleri ve teknolojik detayları ile ilgiler henüz tamamen açıklanmadı.

Şimdiye kadar paylaşılan veriler ve görseller doğrultusunda Volvo ES90 hakkında dikkat çeken başlıca noktaları bu içerikte sizin için sıralıyoruz. İşte, Volvo’nun yeni amiral gemisi ve özellikleri!

Otomobil

Togg'un İlk Sedan Modeli: T10F Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Volvo ES90 Özellikleri

Volvo ES90 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Tasarımı bile henüz net olarak kullanıcı ile paylaşılmayan bu aracın satış fiyatı da şimdilik belirsiz. Otomobilin tanıtımı ise 2025 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek. Bu tarihten sonra fiyat hakkında konuşmak daha doğru olacaktır. 

Ancak bu noktada Volvo Car Türkiye Genel Müdürü’nün önceden yapmış olduğu bir açıklamayı hatırlamakta da fayda var. Kendisi Volvo’nun Sedan otomobilleri Çin’de üretildiği için, vergi sebebiyle artık Türkiye’de bu tip araçların satışının olmayacağını belirtmişti.

Dolayısıyla Volvo ES90’ın da Türkiye’de satışa çıkması şu an için pek muhtemel gibi gözükmüyor. Yine de konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.

Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Siz bu aracı nasıl buldunuz? Volvo’nun lüks sedan kategorisinde geliştirmekte olduğu ES90 modeli ile ilgili beklentileriniz neler? Sizce satış fiyatı yurtdışında ne kadar olacak? Türkiye’de bu otomobil satışa çıkarılacak mı? Konuyla ilgili düşüncelerinizi yorumlara yazabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR