V Rising Oyunu Konusu ve Fiyatı

Vampir temalı hayatta kalma oyunu V Rising heyecan dolu senaryosu ile macera sevenlere aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunuyor. İşte, V Rising ve özellikleri!

Stunlock Studios’un geliştirdiği hayatta kalma oyunu V Rising, bu türde alışılmışın dışına çıkmayı başarıyor. Vampir temalı bu oyunda farklı mod seçenekleri bulunuyor. Renkli grafikleri ile dikkat çeken oyunda farklı yetenekler, silah ve kan tipleri bulunuyor. 

Uzun soluklu bir hayatta kalma oyunu deneyimlemek isteyenler, V Rising’de PvP ve PvE deneyimi yaşayabilir. Bu yazımızda V Rising’in konusunu, fiyatını ve sistem gereksinimlerini ele alıyoruz. İşte, V Rising hakkında bilmeniz gerekenler!

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024
OYUN

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024

Açık dünya oyunları oynayarak uzun saatler boyunca eğlenceli zaman geçirmek isteyen oyuncular için birbirinden başarılı yapımların yer aldığı liste hazırladık.

V Rising Konusu

Gotik bir açık dünyada yaşanan oyunda dövüş, aksiyon, macera, inşa ve dahası karşımıza çıkıyor. Hayatta kalma türündeki bu oyunda yüzyıllarca uyuyup uyanmış bir vampirin intikam savaşı konu alınıyor.

Bu vampir dünyaya hükmetme hedefiyle uyanıyor. Mistik yaratıkların bulunduğu bu dünyada derin ormanlar, zindanlar sizi bekliyor. Diğer vampirlerle iş birliği yapabileceğiniz oyunda haydutlarla ve canavarlarla savaşa girmeyi de tercih edebilirsiniz.

Vampir olarak doğduğunuz bu oyunda gerçek bir vampir özellikleri taşıdığınızı da unutmamanız gerekiyor. Örneğin, gün ışığı sizi bir anda küle çevirebilir. Geceleri ise yüksek performanslı bir dövüşçü olarak hayatta kalabilirsiniz.

Dövüş becerilerinizin yanı sıra oyun süresince yeteneklerinizi geliştirmeye, mevcut kaynaklarınızı dengeli kullanmaya, elinizdeki ganimetleri ve iş birlikçilerinizi korumaya da özen göstermeniz gerekiyor.

Öte yandan, yeni mekânlar inşa etmek için çeşitli inşa becerilerini de gelişmeniz şart.

Tek oyunculu modda oynanabilen oyun çok oyunculu modda daha eğlenceli bir hale geliyor.  

PvE yani tek oyunculu şekilde oynadığınızda senaryonun tekrara düştüğü anlar sıkılmanıza neden olabilir. PvP modunda çok sayıda farklı ihtimaller karşınıza çıkabiliyor.

V Rising Sistem Gereksinimleri

  • Minimum 64 bit işlemci 
  • Windows 10 64 bit işletim sistemi
  • Intel Core i5-6600, 3.3 GHz ya da AMD Ryzen 5 1500x 3.5 GHz işlemci
  • NVIDIA GeForce GTX 750 Ti veya AMD Radeon R7 360 Ekran kartı
  • DirectX Sürüm 11
  • 7 GB kullanılabilir hafıza

En İyi Hayatta Kalma Filmleri
İNTERNET

En İyi Hayatta Kalma Filmleri

Mutlaka izlenmesi gereken en başarılı hayatta kalma filmleri hangileri? Bu yazıda keyifli zaman geçirmenize imkân tanıyacak filmleri bir arada topladık.

V Rising Fiyatı

Şu anda Steam’da satışta olan oyun için indirimli fiyat tanımlanmış durumda. Normalde 17.99 Dolar olan oyuna kampanya kapsamında 22 Mayıs tarihine kadar 16.19 Dolardan sahip olabilirsiniz. TL olarak 500 – 600 TL aralığında bir fiyata sahip olduğunu söyleyebiliriz.