Unistellar Envision Akıllı Dürbün Özellikleri ve Fiyatı

Unistellar markasının piyasaya sürdüğü yeni akıllı dürbün arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile destekleniyor. İşte, Unistellar Envision'ın özellikleri!

İmge Kaplan -

Uninstellar tarafından tanıtılan yeni akıllı dürbün Envision adı ile tanıtıldı. Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile donatılan bu cihaz son derece yenilikçi ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi vadediyor. Gökyüzündeki farklı nesneleri kolayca tanımlayabilen cihazın üreticisi 10 yıl gibi bir süredir akıllı teleskoplar üretmeye devam ediyor. 

teknoloji

Hayvanların Türünü Gösteren Akıllı Dürbün Swarovski Optic AX Visio Özellikleri ve Fiyatı

Unistellar Envision Özellikleri

Unistellar Envision Fiyatı

Henüz satışına başlanmayan bu dürbünün piyasaya sürülmesi için bir fonlama çalışması yürütülüyor. Erken girişimciler için sipariş fiyatı 699 dolar olarak belirlendi. Genel satışa açıldığında ise perakende fiyatının 1199 dolar olacağı belirtiliyor.  Erken kayıt yaptıran kişilere dürbünlerin teslimi 2025 yılının Kasım ayında yapılacak. 

teknoloji

En İyi Akıllı Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce hiç dürbün kullanmış mıydınız?  Akıllı dürbün kullanımına ilişkin herhangi bir deneyiminiz olmuş muydu? Bu ürün Türkiye’de satışa çıkarsa satın almayı düşünür müsünüz? Yorumlarda fikirlerinizi bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR