Unistellar Envision Akıllı Dürbün Özellikleri ve Fiyatı

Unistellar markasının piyasaya sürdüğü yeni akıllı dürbün arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile destekleniyor. İşte, Unistellar Envision'ın özellikleri!

Uninstellar tarafından tanıtılan yeni akıllı dürbün Envision adı ile tanıtıldı. Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile donatılan bu cihaz son derece yenilikçi ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi vadediyor. Gökyüzündeki farklı nesneleri kolayca tanımlayabilen cihazın üreticisi 10 yıl gibi bir süredir akıllı teleskoplar üretmeye devam ediyor. 

Hayvanların Türünü Gösteren Akıllı Dürbün Swarovski Optic AX Visio Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Hayvanların Türünü Gösteren Akıllı Dürbün Swarovski Optic AX Visio Özellikleri ve Fiyatı

Kuşları ve hayvanları tanıyabilen, fotoğraf ve video çekebilen Swarovski Optic AX akıllı dürbün tanıtıldı. Bu yazımızda dürbünün detaylı özellikleri yer alıyor!

Unistellar Envision Özellikleri

  • Gökyüzündeki 200.000’i aşkın nesneyi gece görüşüyle tanıyabilen akıllı dürbün aynı zamanda bir milyonu aşkın yer işaretini tanımlama imkânına sahip.
  • Akıllı teleskop modellerinde kullanılan teknolojileri artırılmış gerçeklik teknolojisi ile harmanlayarak bu üründe kullanıcılarına sıra dışı bir deneyim sunuyor.
  • Nikon imzalı 50 mm’lik lenslerin yer aldığı dürbün, Bluetooth sayesinde akıllı telefonlara kolayca bağlanabiliyor.
  • Ayrıca uygulama desteğiyle de çok sayıda farklı doğa ve gökcisminin verilerini çevrimiçi bir veritabanından temin ediyor.
  • Gökyüzüne baktığınızda çeşitli gök cisimleri, yıldızlar ve galaksileri görüntüleme imkanınız var.
  • Yeryüzünde ise patikalar, dağlar, tepeler ve çeşitli su kaynaklarını bu dürbünle keyifli bir şekilde inceleyebilirsiniz.
  • İnternet olmadığı zamanlarda veritabanından elde edeceğiniz çevrimiçi veriler isteğe bağlı olarak telefona indirilip o şekilde kullanılabiliyor.
  • 5 saat kesintisiz kullanım imkânı sunan dürbün 10x zoom yapabilme becerisine sahip.
  • Ayrıca cihazın kullanım süresi şarj başına 1000 dürbün etkileşimi şeklinde de derecelendiriliyor.
  • Aynı zamanda portatif bir tur rehberi olarak değerlendirebileceğimiz bu dürbünde seçilen hedef kaydedilebiliyor ve kayıt altına alınan bu veri başka kişilerin uygun yönergelerle aynı hedefi kullanmasını sağlıyor.
  • Daha önce dürbün kullanan kişiler artırılmış gerçeklikle desteklenen bu cihaz sayesinde gelenekselleşmiş deneyimlerin dışına çıkma fırsatı bulacak.

Unistellar Envision Fiyatı

Henüz satışına başlanmayan bu dürbünün piyasaya sürülmesi için bir fonlama çalışması yürütülüyor. Erken girişimciler için sipariş fiyatı 699 dolar olarak belirlendi. Genel satışa açıldığında ise perakende fiyatının 1199 dolar olacağı belirtiliyor.  Erken kayıt yaptıran kişilere dürbünlerin teslimi 2025 yılının Kasım ayında yapılacak. 

En İyi Akıllı Yüzük Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En İyi Akıllı Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Akıllı cep telefonları, saatleri derken şimdi de hayatımıza yüzükler dahil oldu. Peki, en iyi akıllı yüzük modelleri nelerdir? İşte detaylar!

Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce hiç dürbün kullanmış mıydınız?  Akıllı dürbün kullanımına ilişkin herhangi bir deneyiminiz olmuş muydu? Bu ürün Türkiye’de satışa çıkarsa satın almayı düşünür müsünüz? Yorumlarda fikirlerinizi bizimle paylaşın!